Mot sydligare breddgrader


Fredag kära vänner! Jag tar ellen under armen och reser mot sydligare breddgrader, eller Götene med Kinnekullesom som det kallas i folkmun. Det vankas kalas x 2 och det är ju alltid trevligt. Nu måste jag packa klart, tåget går om en timme. Puss / A
 
4

Red lips


Ett par illröda läppar till en svart outfit är ju bara så snyggt! Tyvärr känner jag mig som en idiot när jag har läppstift, känns som jag är 7 år och har klätt ut mig till vuxen. Jag tvinga Besan att sätta på sig lite läppstift och modella för mig häromdagen, så tjusigt så.
 
Idag packar vi för fullt här hemma. Jag ska mot Götene och K-J ska mot England och uppfylla sin Liverpool dröm. Jag är glad för hans skull, och Götene är inte heller fy skam! :) Ellen blir lite orolig när väskorna kommer fram, det är som att hon inte är helt säker på att hon ska få följa med, helst vill hon nog packa ner sig själv. Men det är klart hon ska med, åka tåg är mysigast när Ellen är med.
 
red lips
6

Som en blixt från klar himmel


Idag när jag kom hem däckade jag i sängen, jag vaknade när K-J kom hem men somnade om igen. Sov flera timmar. Ibland får jag så fruktansvärt ont i huvudet att inget annat än sängen är tänkbart. När jag vaknar brukar det vara lite bättre. Min underbara sambo klappade mig på huvudet och lagade mat.
 
Det är så jobbigt med en smärta som ingen annan kan se eller förstå, på något vis känns det alltid som att man inte blir tagen på allvar... att det är en "tjejgrej" att ha ont i huvudet och något som man drar till med. Någon som inte har upplevt det kan inte sätta sig in i smärtan, när huvudet dunkar så man tror att ögonen ska ploppa ur, när man har sån värk att man mår illa och det blixtrar framför ögonen. Jag önskar att det bara var ett påhitt....
 
Oj vad roligt med så många fina kommentarer! Stor kram!
 
5