Grattis på nyårsafton

 
Idag är det nyårsafton men den får vänta lite för först är det Emmas fördelsedag. Jag och K-J gick upp i ottan och köpte färskt bröd, serpentiner, en present och körde ner ljus i ett wienerbröd. Ellen fick självklart sitt finaste sidenband runt halsen. Sen väckte vi Emma och Peter som så troget sov räv och blev överraskade och glada :)
 
Nu har vi varit lite på stan och inhandlad det sista till vår trerätters middag som går av stapeln ikväll. Nu kan det nya året komma med dunder och brak! Gott nytt år alla fina!
 
4

Trettionde december


Jag köpte en fin krage på H&M häromdagen! Den kan man sätta på vad tusan man vill. Sätt den på en obetydlig t-shirt och vips så har du en utgångs blåsa! :) finns överallt i affärerna i olika varianter.

Dagen har gått i städets tecken, vi har bokstavligt talat vänt upp och ner på hela lägenheten. Tvättat helt maniskt och Ellen har fått en dusch. Idag får vi nämligen finbesök från Göteborg i form av Emma & Peter samt ett stycke torskrygg! :)

7

Akut veterinärbesök

 
God kväll, hoppas ni haft en mysig lördag. Vi har gjort ett besök på den nyöppnade jourkliniken i Kumla. Det var fint. Vi fick komma in rätt snabbt ändå och en skada på hornhinnan konstaterades. 3000 kr och ett par flaskor ögondroppar senare var vi på väg hem. Stackars lilla frallan som inte kan stänga ögonen i tid, det gör så ont i mattehjärtat när hon tittar på mig likt en misshandlad sjörövare. Men nu får vi hoppas att det blir bra med dropparna, det har det ju blivit de föregående 6 gångerna....
 
11