Familjeporträtt

 
Att fota familjeporträtt inomhus är nog bland det svåraste, och roligaste, man kan göra! Jag slängde mig vind för våg på golvet medans familjen skrek ut glada (ibland icke rumsrena) ord och skrattade därefter. Alla utom Arvid på sista bilden, den är ju bara så härlig!
 
Men vilken fin familj och så mycket kärlek! ♥ Jag var hos dom ett par timmar och vi fick till massor med fina kort, trots att jag klantade mig med inställningarna inomhus (typiskt mig att fokusera på det negativa) Fler kort kommer när familjen fått korten, dessa skicka jag iväg som smakprov så de kände jag att jag kunde lägga ut. Stort tack till Frida med familj för att jag fick äran att fota er! ♥
 
9

Två älskade varelser

 
Härlig bild på min lilla löjliga familj! :) Två varelser som jag älskar mest i hela världen ♥. Det är så tråkigt när K-J jobbar eftermiddag att det inte är klokt. Han sover när jag går upp och jag sover när han kommer hem.
 
Idag har jag vart hemma hos Besan och fått fika. Jag och Ellen höll på att frysa tårna av oss när vi gick hem, vi gick extremt fort. Kommer förmodligen ha träningsvärk imorrn. Nu måste jag ila till ICA och sen ska jag äta lax som Linas matkasse fixat till oss. Det bästa är att K-J lagar maten på förmiddagen så det är bara för mig att värma.. lyx!
 
 
8

Två vänner i löven

 
Två små porträttbilder på två bästa vänner i höstlöven. Tänk att vi har varit vänner ända sedan vi gick på dagis. Det är fantastiskt härligt att veta att hon alltid finns där och kommer alltid finnas där.
 
Idag har det vart ruksigt väder! Strax norr om Örebro snöar det men i Örebro vräker regnet ner. Jag hade inga regnkläder på mig då det inte regnade imorse så jag fick tag i nån gammal regnponcho i väskan som jag trädde på mig. Jag blev blöt ändå och jag fick släpa med mig Ellen hem då hon hatar regn. Väl hemma gjorde jag i ordning chailatte och mös ner mig i soffan. Snart kommer vår första matkasse! Spännande...
 
14