Vintern har rasat!

 
God kväll! Här sitter jag (vaken) fast klockan är över 23. Det beror på att idag är det självaste valborgsmässoafton och det innebär att jag är ledig imorrn! Ledig mitt i veckan, sicken ovanlig lyx! Jag ska fira första maj med att sitta vid datorn och grejja hela dagen!
 
Vi har tillbringat valborg med ovanstående lilla Sixten och hans familj. Jag fick oerhörd lust och baka så jag gjorde både banankaka och rulltårta, första gången för båda! Det blev helt okej. Majsan hjälpte mig att påbörja ett stickprojekt och nu har jag spelat in på video hur man gör så nu bara måste jag kunna ta mig vidare själv! Vi gick även iväg till Järntorget och kikade på brasan och lyssnade på "Vintern rasar". Det ryser i hela kroppen av välbehag, årets bästa dag! Nu har vintern rasar och vi har allt härligt framför oss.
 
9

Konst från fotografiska

 
Nu har posterserna (herregud hur skriver man poster i plural?! Låt oss säga affischerna) kommit upp på väggen. Jag är glad att vi valde vita ramar istället för svarta som vi va inne på först. Första bilden är det Christer Strömholm som har tagit och bilden på flickan ligger Vee Speers bakom.
 
Imorse vaknade jag med en dunkande huvudvärk. Jag kom knappt ur sängen, hade svårt att gå och mådde jätteilla. Detta går aldrig vägen tänkte jag, tog två alvedon och däcka på soffan. Jag vaknade till efter en stund och lyckades ringa till jobbet men kommer inte ihåg va jag sa. Nästa gång jag vakna var huvudvärken puts väck! Jag mådde som vanligt och kunde glatt skutta iväg till jobbet och sudda ut "sjuk" på min tavla! :)
 
12

Varma soliga dagar

 
Åh va underbart varmt det har varit ute i helgen, riktig vårvärme! Jag njuter i stora drag och låter datorn vara lite granna. Jag har ju massor med dopbilder att redigera men jag låter det vara tills imorrn. Idag har lilla löjliga varit vid Naturens hus och gått omkring och njutit. Dock sitter ångesten i ryggraden kvar från när Sue Ellen fick en allergisk reaktion där ute och vi var helt säkra på att hon skulle dö ifrån oss. Det kommer upp när vi går omkring där och vi blir hönsmammor som inte låter hunden nosa på något! :) Nu ska jag njuta av överraskningen K-J kom med hem imorse när han gick till ICA i ottan, en Risfrutti! Han vet hur man gör mig glad han! ♥
 
10