Varma soliga dagar

 
Åh va underbart varmt det har varit ute i helgen, riktig vårvärme! Jag njuter i stora drag och låter datorn vara lite granna. Jag har ju massor med dopbilder att redigera men jag låter det vara tills imorrn. Idag har lilla löjliga varit vid Naturens hus och gått omkring och njutit. Dock sitter ångesten i ryggraden kvar från när Sue Ellen fick en allergisk reaktion där ute och vi var helt säkra på att hon skulle dö ifrån oss. Det kommer upp när vi går omkring där och vi blir hönsmammor som inte låter hunden nosa på något! :) Nu ska jag njuta av överraskningen K-J kom med hem imorse när han gick till ICA i ottan, en Risfrutti! Han vet hur man gör mig glad han! ♥
 
10
Anonym

Men lyckost er! Här har varit växlande solsken, blåst och kallt!!! Och igår! Fy tusan! Lite solsken, blåst,regn och hagel! Alltså, rejält med hagel!

Svar: Mne det är inte rättvist!!
angus

Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Underbart med värme, det är det här oxå emellanåt, när det inte stormar.. :P

Vad läskigt det lät med allergisk reaktion på vovven.. Vad är hon allergisk mot? :/

SV: Åh tack så mycket! :)

Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Vi hade tråkigt regn imorse men det vände och resten av dagen blev solig, dock ganska kyligt. Härlig bild med fantastiska färger förresten!
Åh, vad läskigt att Sue Ellen fick en allergisk reaktion, det måste ha varit en väldigt traumatisk upplevelse. :( Hoppas det aldrig händer igen!

Svar: ja, absolut! Jag hade gjort backup på hårddiskar men nu börjar de bli gamla så jag gör backups på DVD:er istället. Väldigt tidskrävande men ibland är det skönt att bara sitta och pilla med datorn i lugn och ro och dricka en kopp te. :) Tack för den gulliga kommentaren, Gonzis ögon är så vackra! Älskar att fota honom i vardagen och inte bara när han "modellar" för mig och kameran. :)

Marie

Gott med risifrutti och ja, det har varit toppenhärligt väder =D

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Har också haft varmt och skönt idag. Så underbart.

Helga

Velfortjent utemys for deg i dag, vi må nyte hver vårdag vi kan! Herlig:)

Angelica

Ja, vilka varma fina dagar vi fick!

Mirre - Dalatös

ja, tssssi visst är han =D

Clara

Vilken härlig bild!

Jenny

Härligt att det var varmt i helgen! Det ser ju jättefint ut idag med, men jag är sjuk. :( Kram till dig!