Vintern har rasat!

 
God kväll! Här sitter jag (vaken) fast klockan är över 23. Det beror på att idag är det självaste valborgsmässoafton och det innebär att jag är ledig imorrn! Ledig mitt i veckan, sicken ovanlig lyx! Jag ska fira första maj med att sitta vid datorn och grejja hela dagen!
 
Vi har tillbringat valborg med ovanstående lilla Sixten och hans familj. Jag fick oerhörd lust och baka så jag gjorde både banankaka och rulltårta, första gången för båda! Det blev helt okej. Majsan hjälpte mig att påbörja ett stickprojekt och nu har jag spelat in på video hur man gör så nu bara måste jag kunna ta mig vidare själv! Vi gick även iväg till Järntorget och kikade på brasan och lyssnade på "Vintern rasar". Det ryser i hela kroppen av välbehag, årets bästa dag! Nu har vintern rasar och vi har allt härligt framför oss.
 
9
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

SV: Han tackar så mycket! ;)

Men fy vad hemskt, men hon vart bättre hos veterinären va? :o Fy.

Anonym

Å sicken go puss de ger varandra!

Aili

Vilka härliga bilder! :)

Fotograf Shora - fotograf i Linköping

Härligt vårfirande! Jag och S hade tänkt gå ut och kika på majbrasan men bestämde oss för att vara hemma hos vovven och katterna och bara ta det lugnt, äta jordgubbar och titta på TV. :)

Vilka underbara bilder på Sixten (och även Sue Ellen)! De där blå ögonen, så fina! :) Använde du reflexskärm när du fotade honom? Jag köpte precis en reflexskärm men den är bara guld och silver, typiskt! Ville ha vit men den fanns inte i lager.

Svar: tack för kommentaren! <3 Ja, kattungen som sover är sååå söt! Även jag är mer hundmänniska. :)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad gullig liten tös. Ha en skön hemma dag idag sånt är heller aldrig fel. Själva ska vi picknicka i gräset, grilla och titta på motorcyklar och raggarbilar i majtåget som är idag. En årlig tradition.

Majs

Va söta korten blev! Tack igen för mysigt valborgsfirande. Puss

Sofie

Va gulliga! :) fin blogg!

Helga

Fine Sixten, så klare blå öyne, herlig:)

Ebba Molin

åh så sött!