Thank god it´s friday

 
Fredagen kom när den borde, idag så att säga. Jag slutar tidigt på fredagar och när jag kom hem låg Sue Ellen och vila i soffan. Detta kanske inte låter så konstigt för de flesta men någa förstår min oerhörda lycka över detta fenomen. Sue Ellen hatar att vara själv och sitter helst vid dörren och ylar. Bara för att jag blev så glad över att hon låg där så joina jag henne och sov i två timmar.
 
Nu smattrar regnet utanför fönstret, det är riktigt mysigt! :) Jag ska kila iväg till ICA nu och köpa fredagsmys (enchiladas) som jag ska laga till min kära sambo när han kommer hem. Jag vet, jag är ett kap något så pass till vida. Tror tom det blir tända ljus ikväll! Så pass! Ha en sjukt bra helg vackra vänner.
 
10

Hårtråd

 
När jag var hos frisören sist (alldeles för längesen) köpte jag med mig lite "hårtråd" hem! I förpackningen fanns en "nål" och tre olika färger på trådar. Med denna tråd kan man sy ihop frisyrer som man annars kanske skulle ha svårt att få till med tex hårnålar. Det funka faktiskt fint och höll hela dagen!
 
Jag tappade min telefon i marken för andra gången i veckan och den dog en minut, jag satt där på asfalten och bara stirrade på den. Hjärtat slutade slå... plötsligt kommer "äpplet" upp och en stund efter det hoppar den igång. Ett stort lyckorus spred sig i hela mig och det bubblade ut ett högt "yes" ur min mun... hur kan man tycka så mycket om en pryl?
 
9

En vanlig tråkig tisdag

 
Jag vet att jag är jävig då jag älskar denna man åh så fin han är. Det ser väl varenda tjomme. Till min stora förtjusning sa han ja när jag fråga "kan inte jag få fota dig lite här vid älvsborgsbron" sist vi va i Gbg. Gillar bilderna, men mest motivet.
 
När K-J jobbar eftermiddag är jag uttråkad till tusen. Tur att fiskorven (Sue Ellen the french bulldog) är hemma och håller mig sällis. Nu ska jag nog redigera lite namngivningsbilder, sen sova som en gris.
 
10