En vanlig tråkig tisdag

 
Jag vet att jag är jävig då jag älskar denna man åh så fin han är. Det ser väl varenda tjomme. Till min stora förtjusning sa han ja när jag fråga "kan inte jag få fota dig lite här vid älvsborgsbron" sist vi va i Gbg. Gillar bilderna, men mest motivet.
 
När K-J jobbar eftermiddag är jag uttråkad till tusen. Tur att fiskorven (Sue Ellen the french bulldog) är hemma och håller mig sällis. Nu ska jag nog redigera lite namngivningsbilder, sen sova som en gris.
 
10
Anonym

Ja, det ser vi alla tjommar! 😉

Johanna | Tillvaron.se

Du har så rätt ju. Klart vi ser. Skägg är alltid bäst!

Marie

Klart han är fin och det är du med. Fina bilder =D

Jag tycker också det är långsamt då BQ är bort, men härligt att man har fyrbentingarna då
kramar

Therese

Jättefina bilder! Jag skulle också vilja ha bilder på min älskling. Han är inte direkt villig till foto oftast. Men han är också vacker! Tycker jag!! En förstoring av honom i vardagsrummet vore en dröm för mig och en mardröm för honom... ;)

anna

fina bilder!

Jamtlandshanna

Jättefina bilder! Jag försöker fota min man ibland. Men han kan inte sluta prata ;)

Sara Björk

Snygga bilder på din karl! =)

Syster

Han ä så fotochick 😜 fine kJ ☺

Marie

Du är väl för söt med dina gulliga kommentarer till mig ;)

kraaaamar, ha en bra dag

Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Vilka fina bilder på K-J! Jag önskar att S ville ställa upp på foton ibland. ;) Istället får jag nöja mig med att han hjälper till i studion när jag får uppdrag.

Svar: ja, jag lyssnar på musik av alla de sorter så ibland vet jag inte alls vad jag föredrar för genre. Och du har helt rätt, det förgyller bara med olika musiksmak! :)