Thank god it´s friday

 
Fredagen kom när den borde, idag så att säga. Jag slutar tidigt på fredagar och när jag kom hem låg Sue Ellen och vila i soffan. Detta kanske inte låter så konstigt för de flesta men någa förstår min oerhörda lycka över detta fenomen. Sue Ellen hatar att vara själv och sitter helst vid dörren och ylar. Bara för att jag blev så glad över att hon låg där så joina jag henne och sov i två timmar.
 
Nu smattrar regnet utanför fönstret, det är riktigt mysigt! :) Jag ska kila iväg till ICA nu och köpa fredagsmys (enchiladas) som jag ska laga till min kära sambo när han kommer hem. Jag vet, jag är ett kap något så pass till vida. Tror tom det blir tända ljus ikväll! Så pass! Ha en sjukt bra helg vackra vänner.
 
10
Anonym

Å så duktig hon är!👏 Du också! 😘

Marie

Ohh så duktig hon är, härligt att hon sov då hon var själv, samt så skönt att snusa lite du med

Sööööt bild

Marie

Var jag som skrev

Marie

Jag alltså =D

Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Men åhh, Sue Ellen är bara för go'!! Jag dööör. Frallor är på tok för bedårande. Har faktiskt börjat kolla runt bland fralla-kennlar... :-)

Ha en fantastisk helg, fina du! <3

Therese

Åh, vad skönt att det börjar funka! Hon är väl helt slut av dagistimmarna och kan lättare koppla av...?! Kanske...Hur som helst är det kul att det är lugnare nu! Fira med ett tuggben, eller nåt, vetja!(hunden, alltså) 😉

Frida

Sv: Ja usch, varför har man saker i kroppen som man inte behöver? Onödigt!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Fredagar brukar kunna vara sådär utmattande. Jag sov en stund jag med igår, det var skönt.

Milina

Nej men gud så söt!

ida [fotograferat]

Fredagsmys deluxe :D