Månadens Bild

Mitt fotoår 2013 har varit makalöst bra! Jag tog steget ut och lanserade min hemsida i augusti och kort därefter min facebook-sida vilket resulterade i massor med fotgraferingar. Jag har fått den stora lyckan att träffa så många fina människor, fotat gravidmagar, familjer och små bäbisar. Jag har tagit massor med fina bilder, massor med urdåliga bilder och utvecklats mycket. Jag är stolt över mig själv och jag känner mig peppad över att fortsätta min utveckling inom denna hobby som jag älskar.
 
Men jag har även under året befunnit mig i en svacka, en ganska djup sådan där jag starkt ifrågasatte om det verkligen är fotografering som jag vill ägna min fritid åt. Kameran har under årets sista månader legat stadigt i sin väska och jag känt mig oinspirerad och kass. Jag är nu på väg tillbaka och det känns så bra!
 
Jag känner mig peppar och redo att möta 2014 och hoppas på ett ännu mer utvecklande år. Jag satsar på att läsa klart mina två högskoleutbildningar inom foto samt och hoppas på många härliga fotograferingar med er där ute. Tack till alla som stått framför min kamera i år och välkommen till alla nya fina människor som jag kommer få möta 2014. 
 
Att välja ut favoriter från året är ju sjukt svårt, det är så många bilder som ligger mig varmt om hjärtat. Men jag har gjort ett ärligt försök att välja ut månadens favoritbild, vissa månader har dock fått två stycken. Håll till godo, här kommer mina favoriter månad för månad! 
 
Sia & Ida i Stadsparken, januari 2013
 
Newbornfotografering, Jakob i februari 2013
 
 Gravidfotografering, min vackra vän Anna i mars 2013
 
 Dop Jakob, april 2013
 
Barnfotografering vid Vänerns strand, Alma & Selma i maj 2013
 
 Bröllop i Holmestad, Josefine & Patrik i juni 2013
 
Syskon och kusiner, som tagit ur en Astrid Lindgren saga. Juni 2013

Bröllop i Lidköping, Madeleine och Marco i juli 2013
 
Prinsessan Maja i juli 2013
 
Gravidfotografering, Hanna i augusti 2013

 
 Familjefotografering i september 2013

Familjefotografering i oktober 2013

Årets sötaste tomte Holger, november 2013
 
Årets detaljbild av Filips fot, december 2013.

GOTT NYTT ÅR!!
 
8

Mina mål 2013

 
Jag hitta ett litet papper med mål som jag plitat ner i början av 2013. Jag brukar sätta upp mål som jag sedan strävar emot, det gör livet lite mer hanterbart och man ser att man fakiskt åstadkommit något som är viktigt för en. Annars kan året lätt bli som en grå massa på nyårsafton och man tycker inte att man har gjort något, ångesten kryper på och man känner att livet rinner iväg.. ja ni vet!
 
På denna lilla lapp stod det fyra mål.
- Operera bort sköldkörteln
- Få en fast tjänst
- Ta hand om min hypokondri
- Göra en hemsida och börja ta beltat för mina foton
 
Jag kan bara klappa mig på axeln och inse att jag uppfyllt samtiga mål! Halva sköldkörteln är för evigt ett minne blott och jag är så glad att jag gjorde den där operationen. Jag har fått en fast tjänst inom kommunen. Hypokondrin verkade förvinna i samband med operationen för den är om inte borta, hanterbar och inget hinder i mitt liv längre. Jag har tagit klivet ut och börjat kalla mig för fotograf. Nu är det dags att sätta upp mål för 2014 som jag tror blir ett förbannat bra år! 
 
8

Tjugoåttånde december

 
Innan jul va jag hemma hos lilla Filip och fotade honom och hans familj. Det är så tacksamt att fota barn i Filip´s ålder, de är så stilla och ligger där de blir placerade. Sen kan ju humöret variera även på dessa små gryn, men Filip var glad och nöjd med tillvaron! 
 
Idag har lilla löjliga varit ute i skogen och vandrat, vi kände att vi behövde röra på dököttet lite innan vi växte fast i soffan. Sue Ellen räsade omring som en duracellkanin och har nu intagit stadigt ryggläge i soffan, och i och med promenaden i skogen är vi beredda att göra henne sällis hela långa lördagen. 
 
9