Energikickar

 
Hoppas ovanstående vy snart är ett minne blott! Jag är trött på snö och kallt nu, blir så oerhörd glad när solen skiner. Min kropp insuper D-vitamin och drar åt sig mesta möjliga av solens strålar. Idag har solen visat sig i Örebro och det har droppat från taken och solen har värmt i nacken, så härligt.
 
Ikväll har vi varit hemma hos Helga, Erik och lilla Jakob och ätit god daimtårta och myst! Jag fick så fina presenter som tack för bilderna jag tog på Jakob, ska snart visa er några fler favoriter! :) Nu blir det sängen för hela slanten. Natti natt ♥
 
8
Marie

Så fin vy ändå, men jag känner lite lika att jag vill fota ngt annat nu
kramar

Tommy

SV : FÖrstår att du längtar tills snön är borta, det är underbart utan snö!

Jag har lyckats öppna JPEG i Camera RAW i CS5.
Jag klickade på FILE, Open as och sen fick man välja format i rullgardinen innan man klickade på foto! Dock måste jag lära mig redigera bra i RAW!

Fotograf Shora - fotograf i Linköping

Härlig bild, vackert ljus i trädkronorna! I Linköping har snön också börjat smälta bort lite, så underbart. Blir roligt att gå ut och fota utan allt det vita. :)

ida|foto

tack såå mycket, blir så glad :)

Tommy-86@live.se

SV: Ja verkligen .. Tusen tack för tipset att man kan redigera fotona i Camera raw även när man fotograferar i JPEG! Så mycket roligare att redigera .. även fast jag har mycket kvar att lära!

Angelica

Ja usch vad jag gnäller över snön. Vill inget hellre nu än att våren kommer... Så vacker bild!

Clara Ringqvist

Jättevacker bild! Men visst längtar man efter värme och sol nu!

Sara Björk

Också trött på snön, fy! Solen ger mig sån energi, mer av den tack =)