Mitt Örebro

 
Mitt vackra Örebro.
För åtta år sedan flyttade två små förväntansfulla och rädda flickor till Örebro för att studera. Örebro var stort, roligt, spännande och hade massor att erbjuda. Vår nya hemstad tog emot oss med öppna armar och det dröjde inte länge förrän vi kände oss som hemma, även om vi levde i vår lilla bubbla på studentgatan.
 
Jag har bott i andra städer, Göteborg och Uppsala, och känner att det är Öret som är mest hemma av dessa. Är det då här jag vill leva lycklig i alla mina dar? Jag vet inte, hur vet man det...
 
Hur vet man när man har hittat hem...?!
 
23

En händelserik dag

 
En händelserik dag. Började med ösregn och isgata till jobbet. Genomsvett och vansinnig kom jag fram till jobbet 20 min senare än jag borde. Blev bestulen på mitt regnställ och fick tillbaka mitt regnställ. Inköpt för en billig summa på Lager157 för 400 kr vilket innebar att jag då "sparade" 400 kr som jag kände att jag va tvungen att spendera. Gick förbi Stadium som hade brandREA, 50% på allt, och gjorde några kap (som jag får visa upp någon annan dag), summa 402 kr. Fick ett brev från sjukhuset med den glada nyheten "den mikroskopiska undersökningen visade att förändringen var godartad". En stor sten föll från mitt hjärta och nu kan jag lägga operationen bakom mig på riktigt. Både bra och dålig dag, mest bra! :)
 
12

2013 - ett år med energi

 
Jag beställde en så fantastiskt bra jobbkalender i år. Den heter "ett år med energi" och ska ge mig ett år med personlig utveckling. Varje månad får man en uppgift som jag tänker ta på fullaste allvar. Jag har ju redan börjat plita ner lite och tänkte att bloggen är ju en ypperligt bra plats att få det hela nedskrivet på oxå.
 
I Januari säger min kalender till mig att jag ska sätta upp mål med 2013. Det är ju poppis så här i början av ett nytt år att göra. Detta gjorde jag i början av januari så här kommer mina mål! Let´s go!
 
JANUARI - Magnetiska mål
Sätt upp ett eller flera mål för året som ger dig energi. Något du verkligen vill sträva emot och som du själv valt.
 
- Operera mig
- Få en fast tjänst
- Ta hand om min hypokondri
- Ta mitt fotograferande till en ny nivå
 
6