En händelserik dag

 
En händelserik dag. Började med ösregn och isgata till jobbet. Genomsvett och vansinnig kom jag fram till jobbet 20 min senare än jag borde. Blev bestulen på mitt regnställ och fick tillbaka mitt regnställ. Inköpt för en billig summa på Lager157 för 400 kr vilket innebar att jag då "sparade" 400 kr som jag kände att jag va tvungen att spendera. Gick förbi Stadium som hade brandREA, 50% på allt, och gjorde några kap (som jag får visa upp någon annan dag), summa 402 kr. Fick ett brev från sjukhuset med den glada nyheten "den mikroskopiska undersökningen visade att förändringen var godartad". En stor sten föll från mitt hjärta och nu kan jag lägga operationen bakom mig på riktigt. Både bra och dålig dag, mest bra! :)
 
12
Mirre

Ohh fina bilder på era ögon, samt så skönt att det visade bra från undersökningen, häääärligt, glad för din skull

krammar

Emma

Åh vilken dag! Det låter som att det är dags för ett glas vin ikväll :-) Och goooosh, vilka vackra ögon ni båda har! Superfina bilder!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Visste ju inte vad du gjorde för operation, men nu kan jag ana vad det är. Skönt att du fick bra nyheter. Ta nu tillvara på resten av veckan och gör något som du tycker om och fira det positiva. Kram på dig.

Natacha

Fin blogg! :))
Kolla gärna tbx om du har tid och lust.
Hoppas du haft en bra dag! :)

Frida

Sv: Tack, det var underbart! :D

Sara Björk

Skönt med det beskedet! :)

Johanna - Tillvaron.se

Jag tycker det låter som en bra dag. Helt klart värt att fira sådana besked med bravur!

Emma och Mikaela

Fina bilder! :D

Clara

Så skönt att du fick ett positivt besked!

Emelie - fotograf

sv/ ja det är skönt faktiskt! :)

Jenny

Hurra! Vad bra! Kram

josefine

åh så fint! älskar ljuset! :)