Björnens favvobär

 
"Älskling, ska vi åka till Karslund och plocka blåbär?" K-J fick en skitbra idé och jag var inte sen att hänga på. Att hänga vid motionsspåret i Karslund och plocka blåbär var en himla bra aktivitet, och gott! Vi fick ihop en halv turkisk yoghurt burk och jag fick den klassiska "hålla-i-blåbär-med-båda-händerna-bilden"
 
Sådär! Nu är jag redo att gå till stan och käka middag med min goda vän Lojben! ♥
 
4

Bildbomb från Göteborg

 
En bildbomb från våra härliga dagar i vackra Göteborg! Jag bodde i denna vackra stad under ca 2 år precis när jag var klar med utbildningen. Jag och K-J träffades under min sista termin i Örebro och då hade jag redan bestämt att jag skulle bo en tid i Göteborg, jag är så glad att jag höll fast vid det trots att jag och K-J just träffats. Underbara, fina, vackra Göteborg!
 
När jag är i Göteborg måste jag alltid göra samma saker, tråkigt säger vissa, ett måste säger jag. Det innebär att jag måste strosa omkring vid Klippan, äta en husets sallad och förundras över Älvsborgsbron. Jag vill även strosa omkring i Linnéstaden och bara njuta av dess fantastiskhet. Åka spårvagn i massor, jag skulle kunna skumpa runt på spårvagnen hela dagen. Åka till Saltholmen (om det är sommar) och känna lukten av havet. Det brukar ingå äta på Manaña men så blev det inte denna gången, det blev Lilla tavernan istället. Självklart måste jag ju träffa mina kära vänner Emma & Peter oxå, och hädanefter även lilla Maja :)
 
8

Theo & Vidar

 
En solig dag i juni fotade jag dessa små blåbär på en gräsplätt i Örebro. Theo & Vidar, urgulligt litet syskonpar. Theo tyckte det var oerhört roligt att lägga gräs och löv i huvudet på sin lillebror och lillebror dansade förnöjt till tonerna av någon trallvändlig låt som ljöd ur mammas iphone. Vi hade en trevlig stund tillsammans :)
 
Idag pysslar jag och K-J med saker som "det tar jag itu med på semestern". Jag har gjort backup på min backup, så nu kan en extern hårddisk gå sönder utan att paniken behöver utbryta. K-J har rensat i sin pärm och bytt batteri på äggklockan. Trots att det är strålande sol ute hamnade jag nu i redigeringens värld.. jag tänker vara kvar ett tag.
 
9