Bildbomb från Göteborg

 
En bildbomb från våra härliga dagar i vackra Göteborg! Jag bodde i denna vackra stad under ca 2 år precis när jag var klar med utbildningen. Jag och K-J träffades under min sista termin i Örebro och då hade jag redan bestämt att jag skulle bo en tid i Göteborg, jag är så glad att jag höll fast vid det trots att jag och K-J just träffats. Underbara, fina, vackra Göteborg!
 
När jag är i Göteborg måste jag alltid göra samma saker, tråkigt säger vissa, ett måste säger jag. Det innebär att jag måste strosa omkring vid Klippan, äta en husets sallad och förundras över Älvsborgsbron. Jag vill även strosa omkring i Linnéstaden och bara njuta av dess fantastiskhet. Åka spårvagn i massor, jag skulle kunna skumpa runt på spårvagnen hela dagen. Åka till Saltholmen (om det är sommar) och känna lukten av havet. Det brukar ingå äta på Manaña men så blev det inte denna gången, det blev Lilla tavernan istället. Självklart måste jag ju träffa mina kära vänner Emma & Peter oxå, och hädanefter även lilla Maja :)
 
8
Anonym

Vilken fin klänning! Å, önskar jag hade kropp att bära en sådan!

Svar: har jag en sådan? eller borde jag önska detsamma?
angus

Ebba Molin

Så himla härliga bilder, jag har själv varit alldeles för lite i Göteborg...

Johanna E

Vad fin du är i den klänningen! :)

Anonym

Du är jättefin i klänningen!

Svar: Task ska du ha
angus

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Superfina bilder och ser ut som ni haft det riktigt bra. Gillade bilden med tåget som åker i fullfart bakom.

Sara Björk

superhärliga bilder! =)

Johanna

Härliga bilder,vilket Götetlängt jag fick! Har tillbringat somrarna i Kärra på Hisingen hos fina morfar när han var i livet.Förhoppningsvis blir det en tripp dit om några v,tur man har mer släkt där.
Ha det/Kram J

Johanna - Tillvaron.se

Ser ju helt fabulöst ut. Jag har aldrig varit bra på Göteborg, typ aldrig varit där. Blir liksom inte så när man bor och har bott där jag bott i livet, det är inte speciellt oknöligt att ta sig dit kan jag tycka. Kanske får bli lite bättre på det hela vad detverakr.