Jordgubbssviss!

 
Marängsviss är min favorit dessert, men så här i sommartider vill man ju njuta av gubbarna! De jordiga pratar jag om då, de andra kan kvitta. En himla trevlig dessert är följande: jordgubbar, vaniljglass, krossade cookies och yoggi dröm-jordgubb! Varva i skål och ät tills du spyr. Är dock inte så spyframkallande utan en rätt "fräsch" efterrätt. Hatar det ordet.. fräsch.. kan inte stava det heller utan va tvungen och googla. Ush vilket skitord.
 
Nu har syster åkt hem och lämnat ett stort tomrum efter sig! Himmel va jag är glad i den tösen alltså. Idag har vi ätit pasta på Rosalis, strosat omkring i Stadsparken/Wadköping som hade förvandlats till en medeltidsvärld och tagit kort på två söta barn. Jag och K-J har precs intagit en kulinarisk huvudrätt på ballen och nu ska jag redigera bilder. Tjipp!
 
10

Shopping och skyfall

 
I morse när vi hade slått upp ögonen drog vi till Java och åt frukost buffé. Det är himla trevligt men man ska komma lite tidigare än va vi gjorde, det hade blivit lite kladdigt när vi kom dit. Efter frullen drog vi en vända på stan och shoppade lite viktiga saker, hela hallen är nu full med kassar.
 
Då det var så trevligt väder så åkte vi iväg till Naturens hus för lite prommis och en lättare lunch, vi hann inte mer än att komma dit innan himlen bokstavligen öppnade sig och det vräkte ner. Vi kunde ju inte sitta ute så vi och ett annat par med hund fick lov att sitta i konferens rummet. Mysigt.. nej... men vi slapp vi blöta och Sue Ellen slapp drunkna i skyfallet. Ikväll blir det kycklingrulle och filmmys! :)
 
6

Finbesök i helgen

 
I helgen har jag min älskade syster på besök! Vi har redan avverkat IKEA som är ett självklart stopp för Frida när hon kommer till Örebro. Nu ska vi ut och äta! Ha en trevlig helg kära ni.
 
7