Jordgubbssviss!

 
Marängsviss är min favorit dessert, men så här i sommartider vill man ju njuta av gubbarna! De jordiga pratar jag om då, de andra kan kvitta. En himla trevlig dessert är följande: jordgubbar, vaniljglass, krossade cookies och yoggi dröm-jordgubb! Varva i skål och ät tills du spyr. Är dock inte så spyframkallande utan en rätt "fräsch" efterrätt. Hatar det ordet.. fräsch.. kan inte stava det heller utan va tvungen och googla. Ush vilket skitord.
 
Nu har syster åkt hem och lämnat ett stort tomrum efter sig! Himmel va jag är glad i den tösen alltså. Idag har vi ätit pasta på Rosalis, strosat omkring i Stadsparken/Wadköping som hade förvandlats till en medeltidsvärld och tagit kort på två söta barn. Jag och K-J har precs intagit en kulinarisk huvudrätt på ballen och nu ska jag redigera bilder. Tjipp!
 
10
Anonym

Det är många ord du behöver googla...😁

Svar: ge rej
angus

Syster

Tack igen för för en go helg!! Å ja e gööör gla i dej med!! Kram!!

Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Vilken härlig helg ni har haft! Helt underbart att läsa om det. <3 Och jag måste verkligen testa din version av marängsviss, det låter sjuuukt gott!

Svar: tack så mycket, fina du! <3 Jag kanske kan skriva om vad det är som driver mig och hur jag gått tillväga i ett inlägg!

Marie

Ohh så smaskigt och skönt att få komma hem och njuta med dina =D

Jenny

Vad härlig din helg låter! Och vad härligt att du har anammat mitt "tjipp"! :) Jag ÄLSKADE Wadköping i helgen. Önskar jag hade haft mer tid där. Ett himmelrike för en nörd som mig. Hurra! Hoppas vi ses snart... Kram!

Frida

Lät ju riktigt smarrigt!

Ellinor

Mums!
Jag skäms nästan över att jag fram till igår inte ätit svenska jordgubbar i år (knappt några jordgubbar alls om jag tänker efter) Men efter att ha erkänt detta och fått bannor för det, köpte jag en låda på Ica. Gott? Om det var!

anna

så gott!!

Emma

Det såg och lät extremt gott!! Sådär fräscht(sorry haha) gott!!

Johanna | Tillvaron.se

Gott!! Vänliga hälsningar en tjej som lyckats vara hungrig hela dagen... :)