Shopping och skyfall

 
I morse när vi hade slått upp ögonen drog vi till Java och åt frukost buffé. Det är himla trevligt men man ska komma lite tidigare än va vi gjorde, det hade blivit lite kladdigt när vi kom dit. Efter frullen drog vi en vända på stan och shoppade lite viktiga saker, hela hallen är nu full med kassar.
 
Då det var så trevligt väder så åkte vi iväg till Naturens hus för lite prommis och en lättare lunch, vi hann inte mer än att komma dit innan himlen bokstavligen öppnade sig och det vräkte ner. Vi kunde ju inte sitta ute så vi och ett annat par med hund fick lov att sitta i konferens rummet. Mysigt.. nej... men vi slapp vi blöta och Sue Ellen slapp drunkna i skyfallet. Ikväll blir det kycklingrulle och filmmys! :)
 
6
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Vad mysigt med frukostbuffé! Här har sol och ösregn avlöst varandra hela tiden.....

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Hehe jag var ute och sprang när den där störtskuren kom och nte nog med att jag blev dyngsur av regnet så kom en bil och blötte er mig underifrån också så hela trosorna blev våta också och skorna en mer tunga av vatten. Inte super skönt, men jag blev sporrad och fortsatte springa på lite sådär jävlar i namma att här ska du inte tro att du kan förstöra för mig ;-)

Syster

Himla fint konferensrum må ja säga :D

Johanna | Tillvaron.se

Say what? Här sken solen hela tiden. Att jag träffar rätt på väder händer ju inte - måste köpa trisslott. Hoppas kvällen varit härlig!

Frida

Sv: Åhh tack!! :D

Ellinor

Det var verkligen en ordentligt störtskur som föll över Örebro i lördags eftermiddag. Själv hade jag tur att turligt nog ha sökt skydd hemma hos Jenny strax innan himlen öppnade sig. Dessförinnan och därefter bjöd dagen dock på riktigt härligt väder och det var en fin dag :)