Påskmiddag i Grönbo

 
Igår var den lilla löjliga i Grönbo hos K-J´s föräldrar och fick stor och vansinnigt god påskmiddag! Gud va jag åt. Då K-J hade fyllt år fick han ett himla tungt presentkort som han blev himla förnöjd med! :) Vi stannade över dagen i Grönbo och solen hann gå ner vilket resulterade i en helt fantastisk solnedgång. STANNA! Skrek jag när vi åkte i bilen hem och hann knäppa ett kort, K-J tyckte inte var så passande att stanna och ta kort i ett krön.. krön.. vet inte om det är ett ord? I en sväng lixom.
 
9
MALIN SUNDIN | MODE & FOTO

härliga bilder!

RE: där ser man :) det är bra att inte alla tycker likadant! vart på ön ska ni? :)

ida [fotograferat]

Trevligt att åka iväg på påskmiddag! Undra om man betedde sig lika märlkligt innan man började fota allt möjligt, eller man bara har en bra ursäkt att stanna på de konstigaste ställen och ta bilder i udda vinklar :)

Jag vet inte riktigt hur jag ska hålla liv i orkidéen, just nu är taktiken vattna lite och regelbundet i kombination med att tassa försiktigt runt den och viska peppande ord.. haha... Den lever än nog mer på grund av sig själv än på grund av mig :)

Fortsatt trevlig påsk!

Johanna | Tillvaron.se

Klart man ska stanna i krön/svängar/på fel sida vägen om det behövs för konsten. Jag är på din sida. Och bilden på Sue Eller som randig, så söt.

Ellen

Fina bilder :D Jag gillar den på hunden!

anna

åh, så trevligt med påskmiddag :)

MALIN SUNDIN | MODE & FOTO

RE: haha ja, jag gillar att uppdatera :) inte bloggat på länge!

där ser man :) spännande med paris!

Jenny

Vad roligt att du nu gör som jag önskade, bloggar om korten, hurraaaa! :)

Krön är väl toppen på en backe? när man kommer över krönet och åker ner igen, liksom? Tror det. Fina bilder är det i alla fall och det såg jättemysigt ut på middagen. Stor kram till fina dig!

Marie

Så trevligt och gott

Loreen - Fanblogg ❤

Kolla gärna in det på min Fanblogg om Loreen Talhaoui. Du kommer hitta bilder, spelningar, videos, intervjuer och mycket mer annat skoj. Du hittar den på http://Loreen.blogg.se.

Kram! ❤