Efterlängtade härliga fredag

 
Åh fredag du underbara dag, inte ett dugg uttjatad mening. Den är lika underbar att skriva varje gång. Åh fredag du underbar dag, ja lika underbar en andra gång! :) Idag får jag träffa min sambo som jag inte träffat på en vecka (han har jobbat eftermiddag) och vi har hela långa helgen tillsammans.
 
Idag är livet så där underbart att problem som igår var hela mitt liv idag känns futtiga och små. Inte ens den eventuella döden av den externa hårdisken känns jobbigt! Äsh det löser sig, tänker jag. Tanken känns oerhört främmande i min lilla hjärna. Min styvfar tyckte dock inte att jag skulle fösöka mig på fler försök att undersöka skadan av hårdisken tills han har tittat på den. Jag lyder hans råd.. vill inte få en nära döden upplevelse till en så bra dag som denna. Nu ska jag och menskorv på prommis! ♥
 
8

Syskonkärlek

 
Lite syskonkärlek passar väl bra så här på kvällskvisten. Lilla Amla och lilla Selma sitter och myser i vitsipporna :) Jag har börjat en ny tradition som innebär att jag ringer min syster varje dag när jag går hem från jobbet, ibland svarar hon glatt och ibland svarar hon mindre glatt. Så pratar vi en stund, sen är jag nöjd.
 
Jösses vilken obehaglig upplevelse jag va med om tidigare idag! Jag skulle redigera lite bilder som jag har på vår externa hårddisk, stoppa i kontakten i väggen och PANG! En låga slog ur kontakten och allt blev tyst/svart. Jag skrek rätt ut och Sue Ellen sket ner sig (nästan). Jag ringde K-J i paniken som rådde mig till att ringa vice värden. Efter att han pillat på diverse elanordningar i källaren kom elen tillbaka. Nu är bara frågan hur det kommer gå med hårddisken.. kan bilderna räddas..
 
4

Linas matkasse

 
Denna veckan va det dags för Linas matkasse igen, den kommer varannan vecka. Min känsla när den trevliga matkasse-mannen plingar på dörren är "åh så skönt att slippa komma på mat till veckan, göra matlista och gå och handla". Jag och K-J är verkligen värdelösa på att komma på vad vi ska äta! Den veckan när kassen inte kommer äter vi typ ingenting och det blir bara skit. Vi kör på originalkassen, 5 rätter för 4 personer, och den innehåller bra råvaror, massor med grönsaker och det känns så oerhört skönt att veta att vi alla fall varannan vecka stoppar i oss bra mat! Dessutom får man en varierad kost med både kött, fisk, fågel och vegetariskt.
 
 
Varje vecka får man ett enkelt och trevligt menyblad och jag gillar hur de har delat upp rätterna i snabb, medel och tuff. Då kan man själv välja vilken nivå man vill lägga matlagningen på, vi brukar ta tuff på fredagar! :) Jag upplever dock inte att tuff är svår! Det tar bara lite längre tid.
 
Ibland kan jag tycka att rätterna har för lite sås, men det är ju för att jag är såsoman! Jag är inte så förtjust i de vegetariska rätterna, men det känns bra att inte äta kött en dag i veckan. Vi trodde att vi skulle lägga mycket mer pengar i månaden på mat när vi börja med kassen men så har det inte blivit, tvärtom!
 
Vet ni vad? Nu får mina fina läsare första kassen till ett prova-på-pris, därefter ordinarie pris, och dessutom slänger Lina in en fruktkasse utan kostnad! (värde 109 kr). Välj vilken kasse du vill ha och tryck på beställ, vill du ej ha fler kassar kan du enkelt gå in under Mina sidor och själv göra val för din prenumeration, detta gäller både matkassen och fruktkassen.
 
Klicka här!
(om länken ej fungerar är det rabattkod BLOGG som gäller)
 
10