En massa projekt

 
 
Åh herregud va projekt jag har på gång! Är det inte sticka så är det snickra och jag har massor med bilder att välja ut och redigera. Jag blir himla produktiv så här på vårkvisten, önskar att eftermiddagarna var lite längre bara! Men jag gillar´t, så länge det är saker man vill pyssla med så är det ju bara roligt om man har mycket att göra.
 
K-J är och kollar på fotboll så då passar jag på att slänga iväg en spekulation så han inte hinner stoppa mig! :) Jag fråga K-J en fråga i bilen häromdagen, kan tyckas konstigt att jag inte frågat den på 5.. 6..år... (kan även tyckas konstigt att jag inte vet hur länge vi varit ihop) men men...
 
Jag: Hur många flickvänner har du haft?
K-J: En.
Jag: En? Bara jag?
K-J: Jaha, två med dig då.
 
9
Marie

Ohh så fin bild, samt hehe två med dig då, fniss

Ja, visst är den snygg jumpsuiten

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Spännande. Undrar vad det är för projekt du pysslar med. Jag har mängder med saker att göra. Men just nu går all tid över till att försöka vinna tävlingen. Det tar tid vill jag lova. Men vill vinna så mycket ;-)

anna

kul med massa projekt på gång :)

marina

sv. Så lite så. :) Tack så mycket. :)

Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Snyggt porträtt! Jag borde försöka få sambon att ställa upp på att fotas någon gång men det brukar inte gå så bra, heheee. Roligt med en massa projekt också! Jag blir nyfiken!
Hihi, "två med dig". Gulligt sagt!

Jenny

Haha, den där K-J! :)

Vad härligt att du har en massa energi fortfarande! Kan du ge mig lite i pollentröttheten. Fick blykeps vid åtta igår.....

BORTSPRUNGEN

Sv: Ja jag älskar den! :)

Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Härligt med massa saker på gång! :)
Det är något särskilt med våren som gör att man kommer igång! :)

SV: Åh tackar!
Hmm det finns ju olika typer utav gifar, dom man gör utav bilder lr såna man gör utav filmer. :)

Johanna | Tillvaron.se

Visst är det hemskt att man blommar ut så på våren. Det finns ju hur mycket tid på hösten som helst att fylla ut, men då sitter man bara där och trökar. Blir lika irriterad varje år att man ska ha så tråkigt på hösten och så kul på våren.

Söta K-J.