Linas matkasse

 
Denna veckan va det dags för Linas matkasse igen, den kommer varannan vecka. Min känsla när den trevliga matkasse-mannen plingar på dörren är "åh så skönt att slippa komma på mat till veckan, göra matlista och gå och handla". Jag och K-J är verkligen värdelösa på att komma på vad vi ska äta! Den veckan när kassen inte kommer äter vi typ ingenting och det blir bara skit. Vi kör på originalkassen, 5 rätter för 4 personer, och den innehåller bra råvaror, massor med grönsaker och det känns så oerhört skönt att veta att vi alla fall varannan vecka stoppar i oss bra mat! Dessutom får man en varierad kost med både kött, fisk, fågel och vegetariskt.
 
 
Varje vecka får man ett enkelt och trevligt menyblad och jag gillar hur de har delat upp rätterna i snabb, medel och tuff. Då kan man själv välja vilken nivå man vill lägga matlagningen på, vi brukar ta tuff på fredagar! :) Jag upplever dock inte att tuff är svår! Det tar bara lite längre tid.
 
Ibland kan jag tycka att rätterna har för lite sås, men det är ju för att jag är såsoman! Jag är inte så förtjust i de vegetariska rätterna, men det känns bra att inte äta kött en dag i veckan. Vi trodde att vi skulle lägga mycket mer pengar i månaden på mat när vi börja med kassen men så har det inte blivit, tvärtom!
 
Vet ni vad? Nu får mina fina läsare första kassen till ett prova-på-pris, därefter ordinarie pris, och dessutom slänger Lina in en fruktkasse utan kostnad! (värde 109 kr). Välj vilken kasse du vill ha och tryck på beställ, vill du ej ha fler kassar kan du enkelt gå in under Mina sidor och själv göra val för din prenumeration, detta gäller både matkassen och fruktkassen.
 
Klicka här!
(om länken ej fungerar är det rabattkod BLOGG som gäller)
 
10
Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick

Härligt med matkasse! Har länge funderat på om vi borde skaffa oss det men S tycker att han "tappar kontrollen" i köket då, eftersom han gillar att laga mat. Suck, män ibland alltså... =P
Jag kanske lyckas övertala honom så att jag kan utnyttja erbjudandet! <3

Sara Björk

Åh önskar jag kunde nyttja detta men i veckorna hinner jag knappt laga mat åt mig och Molly. Vi lagar maten på söndagar och har matlådor klara :)

Jenny

Jag är ju precis tvärt om, jag älskar ju att bestämma, planera, köpa och laga. Jag har dock inte riktigt haft tid den senaste tiden... Men det är en annan sak! ;) Vad kul att du har ett samarbete, värta storbloggerskan nu ju! KRAM

Faster Iba

"Den veckan när kassen inte kommer äter vi typ ingenting och det blir bara skit. Vi kör på "originalkassen, 5 rätter för 4 personer, och den innehåller bra råvaror, massor med grönsaker och det känns så oerhört skönt att veta att vi alla fall varannan vecka stoppar i oss bra mat"

Om jag läst rätt så äter ni inget den ena veckan men dubbelt nästa?
Det jämnar ut sig sa han som sket i byxorna. ;)

Svar: Nu ska inte du vara vrång och märka ord, jag fattar inte ens va du skriver Efva...
angus

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag skulle med vilja prova något sådant, men kommer aldrig till skott. Hur länge gäller erbjudandet? Kanske något som man skulle köra efter sommaren då man inte alltid är hemma sommartid.

Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Ja det där med att komma på vad man sak äta varje dag är inte lätt, så det där är ju en himla smart idé! :)

SV: Så sant!

Anna

Jag har inte testat Linas Matkasse, men jag jobbar ibland med att packa dem så jag ser allt gott som hamnar i dem och lite sugen blir man ;)

Thea

Vad härligt det låter!

Marie

Ohhhh vad skoj med både rekord och länken, det är din fiina blogg värd, kram

Johanna

Ser gott ut, men inte godare än Middagsfrid! :) Efter 2 år hos Linas tröttnade jag och bytte, och fick så otroligt mycket mer för pengarna!