Min karriärresa

 
2007 var jag klar med min utbildning på Örebro Universitet. Att fatta beslutet och börja plugga är det bästa jag har gjort och så roligt som vi hade de där åren är jag ofantligt glad över att fått uppleva (Tack Besan för att du kom på idén att flytta). Just för att jag och min gamla vapendragare Emma inte ville att studietiden skulle ta slut tog vi ett år till och jag tog därmed ut min magisterexamen 2008.
 
Sedan dess har mitt yrkesverksamma liv sett mycket osäkert ut med mängder av vikariat. Jag har arbetat på tre sjukhus i Sverige och varit placerad på sju olika avdelningar. I över 3 år pendlade jag hem till min kärlek K-J från Göteborg och Uppsala på helgerna. I Göteborg bodde jag i andra hand i 4 olika lägenheter, några månader stod jag utan lägenhet och fick då dela säng med min fina vän Foffo. I Uppsala bodde jag i ett litet rum innehållande en säng, ett nattduksbord, en 14" tv och ett handfat. Jag delade kök och toalett med 20 andra personer vilket ledde till att jag levde på yoghurt och keso under 1,5 år. Se hur jag bodde HÄR. Det som gjorde att jag kämpa på i Uppsala var världens bästa kollegor.
 
Men trots mina fina kollegor så bestämde jag mig för att mitt privatliv och min hälsa är viktigare än mitt jobb och jag bestämde mig för att säga upp mig och flytta hem till Örebro och K-J. Det var ett skrämmande beslut och jag var rädd att jag skulle få ångra mig då det är rätt svårt och få jobb i Örebro. Jag har aldrig någonsin ångrat mitt beslut, det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare. Jag har inte heller ångrat mina val att flytta runt och se många olika arbetsplatser. Jag hade gått miste om så många möten, så många fina vänner/kollegor och så mycket erfarenhet. Det har gjort mig till en person som är självständig och vet att jag klarar av många tuffa situationer.
 
Jaha, väl i Örebro så arbetade jag en stund i en hjälpmedelsbutik, jag arbetade ett par månader i Kopparberg som var en timmes pendling bort med tåg. Jag har under de senaste åren jobbat i Örebro kommun på vikariat. Så plötsligt hände det, den 18 november blev jag inkonverterad i kommunen vilket innebär att jag får en fast tjänst. I över 5 år har jag väntat på detta, min första tillsvidaretjänst... jag kan bara säga en sak, äntligen! Det va jag sannerligen värd!
 
11

Lite ur gängorna

 
Hej kära ni! Kommer ni ihåg mig? Jag är lite ur gängorna märker ni det? Är lixom inte helt närvarande. Jag hoppas att ni väntar på att jag ska komma tillbaka i gängorna full med energi och bilder. Kameran ligger stadigt i sin väska och jag har ingen fotolust alls. Beror väl förmodligen mycket på att det är så fasa mörkt hela tiden!
 
Livet rullar lixom på i sin gilla gång, jag jobbar, kommer hem och äter mellis, ser på tv, äter mat, äter mellis, ser på tv, retar Sue Ellen och går och lägger mig. Hur skoj är det på en skala att höra om... inte skitsskoj. November är en rätt kass månad, jag hoppas och tror att december blir mer innehållsrik och skoj! Jo en sak har hänt, jag har jag fått exem i armvecket!
 
17

Myskofta

 
Idag glider jag omkring i denna mysiga kofta som är min nya favvo i garderoben. Finns på Åhléns för den som blir sugen. 
 
Igår var vi hos Nils, Maria och Sixten och bjöds på tre-rätters-middag! Så himla trevligt och framförallt gott. Till min stora förtjusning fick vi porterstek till varmrätt och det är bland det godaste jag vet. Jag tog med mig en blomma till Maria som jag kom på i bilen att hon är allergisk mot, lyckat! 
 
Annars ser lördagen ut som vanligt, mycket fotboll, evigt letande efter sötsaker i varenda vrå, jag surar i soffan, K-J lagar mat och Sue Ellen juckar på mattan. Trevlig helg! 
 
7