Lite ur gängorna

 
Hej kära ni! Kommer ni ihåg mig? Jag är lite ur gängorna märker ni det? Är lixom inte helt närvarande. Jag hoppas att ni väntar på att jag ska komma tillbaka i gängorna full med energi och bilder. Kameran ligger stadigt i sin väska och jag har ingen fotolust alls. Beror väl förmodligen mycket på att det är så fasa mörkt hela tiden!
 
Livet rullar lixom på i sin gilla gång, jag jobbar, kommer hem och äter mellis, ser på tv, äter mat, äter mellis, ser på tv, retar Sue Ellen och går och lägger mig. Hur skoj är det på en skala att höra om... inte skitsskoj. November är en rätt kass månad, jag hoppas och tror att december blir mer innehållsrik och skoj! Jo en sak har hänt, jag har jag fått exem i armvecket!
 
17
ida [fotograferat]

Håller med, solen går ju ner innan man hinner blinka! Fast snart får man ju börja fota tomtar och pynt... Bara det är ju en anledning att julpynta! :)

Em

Ne november e en riktig skitmånad. Men på söndag är det december och jag har siktat in mej på att det blir en riktig hit!:) Julkalandern 08:45, kan inte bli en bättre start.
Puss på dej

Stina - Tillvaron.se

Såklart minns jag dig och längtar tills du hittar tillbaka igen :) Håller med om att november är en riktigt kass månad, vilken tur att det bara är fyra dagar kvar! December är ju desto mysigare med pyssel och glöggmys (har dock tjuvstartat med båda för att överleva november...).
Skickar en styrkekram så länge och hoppas på att få se dig med ny energi på andra sidan november!

Karin

Men vilken UNDERBAR sötsak!
Svar: Haha gräs blir svårt att få tag på att klippa här i Shanghai;) Annars har man testat allt… Fotmassage, gå i trappor, vuxenmys (förutom champagne men det spar vi till efteråt haha) trots att jag inte tror på något och tror faktiskt på forskningen som säger att det bara sätter igång när det är dags!:) Fast nu blir det säkert igångsättning ändå haha
Ha en fin dag!
Kram

Anonym

Då får du smörja armvecket hör du!

Svar: Ja det blir bara värre och värre
angus

Therese

Låter som en ganska vanlig vardag, tycker jag!
Snart är det advent och då kan man fota mossa, ljus, tomtar och glittrande barnaägon!
Det hoppas vi på!

Johanna

Känner igen mig på alles,tur det är december strax...

Malin - Mamma till Alice

Sv; Andra gången hon har varit sjuk nu...precis en månad i mellan gångerna! Men denna gången var det ingen feber i alla fall som tur är.

Anonym

Snart kommer det lite snö : ljusare. Mysigare. Julmust! Och pepparkaksbak.

angeliqe.blogg.se

Det var från mig..

Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Tack snälla du! Det ska bli bättre nu..

underbar Bild!!

johanna - tillvaron.se

Jag gjorde så att jag pepprade november med hur mycket innehåll som helst så jag inte skulle märka vilken skitmånad det är. Jag märker det ändå - då fattar man... Men det är klart vi minns dig och jag hänger här tills du är tillbaka när du känner för det. No worries.

Och tack förresten. Nu vet vi att vi fastnar på bild så nu vill jag ännu mer gärna få till en fotoshoot med dig (planerar i hemlighet att spontanåka till Örebro, men har ju inte en ledig helg förrän i januari...) ;)

Jenny

Åh nej min vän! Men du, snart är det ju adventstid och då blir det mysigare! Vi får ta en dejt hos dig som vi gjorde förra året vid den här tiden. Och om ni har tid får ni komma till Linde i helgen och komma på julmarknad på min systers gård och mysa (och fota!). KRAM

Syster

Håller med. November suger!! Men december blir bättre! Då är ju tillomed döndagar mysiga 👍☺️

Svar: Älskar döndagar!
angus

Frida - FotograFia

Sv: Tack så himla mycket!! :)

Marie

Styrkekramar <3

Anna madeinjapan.nu

Vilken underbar bild! Hoppas du får en fin jul och slut på året. Ta hand om dig nu. Kram!