En social söndag

 
En stor favorit i garderoben är ovanstående skjorta. Älskar att den går lite högre upp i halsen och det är bra fint med dolda knappar. Inköpt på H&M för några ynka kronor, förmodligen 140 eller 198! Jag känner mig som en tillknäppt prydlig ung dam i den, precis som jag är så att säga.
 
Idag har jag och K-J varit oerhört sociala! Det börja i förmiddags när far och hans två kumpaner Rogge och P-O kom förbi på fika. Det var en oerhört trevlig händelse som jag blev väldigt glad över. Sedan tog vi en lov på stan och jag fick umgås (ofrivilligt) med en dam som satt och höll låda med mig och Ellen när K-J va och prova jeans. När vi kom hem titta vi in till Familjen och fika och sen åkte vi direkt till Helga, Erik och Jakob och fortsatte fika! Det hela avrundade vi med en pizza när vi kom hem och tv-söndagen bjuder på mina favoriter "Solsidan" & "Bron". Kan inte bli en så mycket bättre dag! 
 
6
Marie

Så trevlig dag, och haha det där känns igen, får också ibland vara social med vissa då ex BQ är in och gör ngt ärende och jag väntar utanför med Bellis. Då kanske ngn kommer fram och vill prata med Bellman och ställa frågor, hehe

Håller med skjortan är jättefin, du passar finfint i den
kramar

Johanna | Tillvaron.se

Superfin skjorta det där. Har varit och nosat på den men känt mig snål och aldrig köpt. Kanske ska tänka om.

Härlig söndag det låter som. Helt klart mer social än vad jag varit sammanlagt på två månader eller nåt.

Therese

Helfin blus!
Ibland är det de billiga inköpen som blir favvisarna!!

Jenny

Låter som en helt perfekt söndag ju! Och vilken fin skjorta! Jag älskarn.


Vad säga om en fika eller prommis i veckan?

Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Åh vad snäll du är, tack!! :)

Ebba Molin

sv: tack kära du!
kram