Fotostund med mitt nya femtiomillimeters

 
Jag är fortfarande inte riktig kompis med mitt nya objektiv men det blir bättre och bättre. När jag väl får till det så sitter det som ett smäck! Men jag får inte till det hela tiden och jag tycker, som sagt, att fokus inte hamnar där jag vill men men. Bilden på K-J är ju så där härligt klockren som jag önskar att alla bilder blev. Sista bilden på mig och fisringen har K-J tagit.
 
Nu har jag precis avnjutit en underbar måltid som min kära sambo gjort till oss. Biffar på älgkött med favoritsås, potatis och gelé. Något av det godaste jag vet. Tror det blir tidig sänggång idag, jag är alltid helt slut på måndagar.
 
8

Den ständiga kyl-chocken

 
God afton i stugorna! Idag visar jag några guldkorn på Emma och hennes lilla familj. Då även i väntans tider :)
 
Även om detta var ganska nyss känns det så långt bort med värme och sol, hösten och kylan kom fort och man blir lika chockad varje gång. Konstigt det där.. det blir ju alltid kallt och vinter men ändå står vi där med tappad haka och säger "vad kallt det är?!" jo men det är ju höst och ska bli vinter. Det är normalt och inget som vi ens behöver nämna.
 
Idag har det dock varit väldigt soligt och varmt i Öret. Besan & Klas var här på äppelpaj och sen gick lilla löjliga på prommis. Sue Ellen rulla sig i nån form av bajs och börja rulla nedför en slänt mot ån! Lite panik utbröt men S.E lyckades komma på fötter och undvika ett bad. Hon hatar vatten och skräcken är att hon inte skulle kunna simma och sjunka som en sten. Nu ska jag plugga lite och sen börjar laddingen inför Bron ikväll! ♥
 
7

Några instagram-godingar


Idag kommer det lite instagram-godingar på bloggen! Jag har inte suttit nått vid datorn i helgen. Har inte haft nån lust, men får nog sitta en stund med skolan imorrn. 

Idag har jag ätit lunch med Besan och Klas, gått på prommis i Karlslund och nu är det filmdags med chips. Hoppas ni har en behaglig helg mina små männskobarn! 

2