Den ständiga kyl-chocken

 
God afton i stugorna! Idag visar jag några guldkorn på Emma och hennes lilla familj. Då även i väntans tider :)
 
Även om detta var ganska nyss känns det så långt bort med värme och sol, hösten och kylan kom fort och man blir lika chockad varje gång. Konstigt det där.. det blir ju alltid kallt och vinter men ändå står vi där med tappad haka och säger "vad kallt det är?!" jo men det är ju höst och ska bli vinter. Det är normalt och inget som vi ens behöver nämna.
 
Idag har det dock varit väldigt soligt och varmt i Öret. Besan & Klas var här på äppelpaj och sen gick lilla löjliga på prommis. Sue Ellen rulla sig i nån form av bajs och börja rulla nedför en slänt mot ån! Lite panik utbröt men S.E lyckades komma på fötter och undvika ett bad. Hon hatar vatten och skräcken är att hon inte skulle kunna simma och sjunka som en sten. Nu ska jag plugga lite och sen börjar laddingen inför Bron ikväll! ♥
 
7
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Så fina bilder!

Syster

Haha tur för henne 😂

Molly

Vilken fin blogg och fina bilder!

Marie

Ohh jättefina, önskar du kunde fota mig nån gång ;)

Johanna | Tillvaron.se

Fina bilder. Om jag får en kula på magen någon gång ska du får föreviga den, lovar (du ska fortfarande få föreviga mig och karln på ett eller annat sätt också, när jag kan finurla ut logistiken :)).

Söt-hunden då. Rullade hon i bajs och så ner för en slänt?!? Det lät lite kul faktiskt...

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vackra bilder. Ja det har verkligen blivit kallt och jag var inte riktigt beredd på det i måndags när det blev minusgrader på morgonen, bara sådär. Men förvånad, nej det är slutet av september så det känns lite okej på nåt vis och var väntat att det skulle komma förr eller senare. Ändå är man dum och förbereder sig inte förrän det verkligen slår till!

Jenny

Emma, hon är fin hon! Jättefina bilder (som vanligt, säger jag igen) :) Kram