Var sak har sin tid

 
Idag är det Valborg. En dag som förr i mitt liv betydde oerhört mycket, förr på den gamla goda tiden då jag var student. Låt se typ 2006 och sånna där gamla årtal. Det känns oerhört längesen, men ändå väldigt nära. På den tiden fanns det något som hette Festivalborg och det var en helg där Studengatan med omnejd förvandlades till ett inferno av glada och galna studenter som betedde sig som att det inte fanns någon morgondag, men det fanns det... det vittnar den sista bilden till vänster om.
 
Jag och Besan var kombos på den tiden och bodde mitt i smeten, på Festivalborg hade man två val: Att vara en del av det eller att fly fältet. Själva festivalen ägde rum på lite olika ställen men jag tror inte att jag var inne på området något år, det var inte det som va grejjen. Det var runt omkring, på studentgatan, i varje korridor, i varje lägenhet, allt stod öppet, alla var välkomna. Det var helt galet. Dagen efter såg det ut som en tornardo hade dragit fram över gatan och det låg uppbrända soffor, utkastade tv-apparater, flaskor och sopor så långt ögat kunde nå.
 
Var sak har sin tid. Här sitter jag nu, preggo och äter godis. Vi orkade inte gå och kolla på brasan ikväll, det regnar ju ute. Jag tror att det blir en tidig kväll i sängen med min lilla löjliga familj. Var sak har sin tid ♥
 
4

I'm a cordy roy pig

 
I söndags gjorde min syster och hennes kille ett spontanbesök hos oss till min stora förtjusning. Då de bor 15 mil bort är detta inget som vi brukar göra så jag blev så glad att jag nästan börja gråta, men det hör ju däremot inte till ovanligheten dessa dagar. Med sig hade de en present till Embryo! Det var ovanstående urgulliga gris som jag och K -J blev förälskade i en gång när vi va inne i en barnbutik i Lidköping tillsammans med syster. Så gulligt av min fina syster! 
 
Nu ligger jag med paddan i sängen mätt och belåten. Jag har spenderat kvällen på restaurang med mina fd kollegor som jag hastigt och olustigt fick lämna för några veckor sedan. Det var roligt att få se alla igen och få tjata lite om gemensamma roligheter och tråkigheter. Nu ska jag sova! Natti. 
 
5

Converse till minifot

 
För ett tag sedan budade jag hem dessa små gulliga skor i storlek 18 från Tradera. Självklart måste Embryo ha ett par converse-skor (som alla andra Embryos). Jag är själv uppvuxen i den klassiska dojjan och hade ett par gröna, svarta, röda och blå. Alla var låga dock om jag inte missminner mig. I skon hade jag självklart tryckt ner en USA socka, det ska Embryo slippa. Kan väl erkänna att dessa skorna blir ju mest för syns skull, när Embryo ska på kalas typ.
 
Idag dag har vi betalat handpenningen på vår lägenhet som står klar om över ett år. Poff så var hela mitt livs besparingar puts väck på bara ett litet klick! Trodde det skulle kännas jobbigare än vad det gjorde, jag väljer o känna det som en investering. Hoppas er helg varit bra mina små fikon! Kort jobbvecka och Valborg står ju för dörren! Vintern ska rasa som aldrig förr. 
 
6