Hög mysfaktor

 
Inatt har jag och Pärlan sovit hand i hand sammanlagt 8 timmar! Mitt i sömnen va vi uppe på en snabb amning på 10 min sen sov vi vidare. Det va underbart skönt. Varje gång vi är uppe på nätterna, brukar vara 1-3 ggr/natt, så följer tröttmössan Sue Ellen med och lägger sig bredvid oss i soffan. Det är mysigt och sitta där framför tv:n med en varm bäbis som njuter av maten och en varm fralla som småsnarkar. 
 
13

Vi tragglar vidare

 
Titta på den lilla kroppen, alldels färsk. Bara några dagar gammal. Så oskyldig och liten. Idag fyller Pärlan 6 veckor. De senaste 6 veckorna har varit underbara, kaotiska, smärtsamma, lyckliga, förtvivlade, roliga, trista och överväldigande. Att ett sådant litet knytte kan skapa alla dessa starka känslor, det är facinerande. 
 
Att detta inte är påfrestande och jobbigt vora att ljuga. Det finns säkert nyblivna föräldrar som inte känner så men jag känner så. När ens bäbis skriker oavbrutet och är otröstelig gör det så ont i hjärtat, att man inte kan trösta och inget man gör hjälper. När detta pågår under timmar, dagar, veckor är hopplösheten och maktlösheten stor och  man vill så gärna att ta över det jobbiga hos den lilla.
 
Vi får mycket råd och tips runt om, från nära och kära och BVC och tragglar vidare. Under tiden tar vi vara på de stunderna då vår lilla Pärla är nöjd. När hon tittar på mig med sina stora blå ögon eller uttrycker ett litet leende så glömmer jag allt jobbigt och hjärtat fylls på med värme och kärlek större än något annat ♡
 
8

Ergobaby 360

 
Efter heta tips från vackra Ida så slog vi till på denna bärselen från Ergobaby. Denna selen kan Pärlan sitta och skava i länge (Egobaby 360), när hon blir större kan man vända henne ut mot världen. Just nu är hon ju endast och bara intresserad av mina tuttar då nu är hon nöjd att vändas ditåt, alltid och jämt. Selen används för små bäbisar med ett spädbarnsinlägg. Jag har bara provat den några ggr men jag tror att den kommer bli bra och en tillgång för oss, hon vill ju gärna vara nära. Det som känns lite jobbigt är att det blir oerhört varmt med spädbarnsinlägget och jag har svårt att få den att sitta skönt om jag ska ha på mig den själv, och det vill man ju kunna. Hatar att vara beroende av andra...
 
7