Ergobaby 360

 
Efter heta tips från vackra Ida så slog vi till på denna bärselen från Ergobaby. Denna selen kan Pärlan sitta och skava i länge (Egobaby 360), när hon blir större kan man vända henne ut mot världen. Just nu är hon ju endast och bara intresserad av mina tuttar då nu är hon nöjd att vändas ditåt, alltid och jämt. Selen används för små bäbisar med ett spädbarnsinlägg. Jag har bara provat den några ggr men jag tror att den kommer bli bra och en tillgång för oss, hon vill ju gärna vara nära. Det som känns lite jobbigt är att det blir oerhört varmt med spädbarnsinlägget och jag har svårt att få den att sitta skönt om jag ska ha på mig den själv, och det vill man ju kunna. Hatar att vara beroende av andra...
 
7
Johanna

Nice!

Therese

Det ser så gosegosigt ut att sitta sådär. Hon vill säkert sitta så till framemot 17-års åldern, skulle jag tro!!

Ninni - Vimsiga mamman

åh hoppas du får till det =/ elias vägrade ju, kan tänka mig att de va pga värmen. då mitt i sommaren liksom :P

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh ergobaby är bäst! Jag har en hemma som jag hade när Hugo var liten <3

Marie

Det är superbra att ha, så skönt då man tar promenad med Bellman och henne och ha sele =D

Eleni

En bärsele är så himla jätte bra! Vi har en babybjörnen och använder den i stort sett dagligen till vår lilla ärta. Hon har ju också mest velat vara nära nära nära. Vilket är lite besvärligt bara det för egen del men ännu mer besvärligt när man har ett till barn hemma som behöver hjälp med saker och det ska fixas mat och fixas och donas. Vår lilla mini älskar att sitta i selen och samma där kan vi vända den när hon blir lite större och stadigare i nacken. Tycker den är toppen! Den ni har är betydligt större så jag förstår om det blir hemskt varmt med den. Tur det är höst nu ;)

Cissi

Bärsele är verkligen bäst, och med lite övning kommer du få till det själv också ;) är svårast i början sen får man in tekniken ;)