Vårt projekt

 
I vintras var vi i Karlskoga och hämtade hem ett projekt för en billig peng som vi hittade på blocket. Det fick sedan stå i källaren ett tag för ingen kände sig peppad att ta tag i det. När suget väl satte in för K-J tog det inte så lång tid och han tyckte nog det va rätt skönt att smita ner i källaren och pyssla med projektet istället för att försöka muntra upp mig mitt i mitt preggo-vansinne.
 
Nu är projektet klart och står uppe i lägenheten och jag fullkomligt älskar detta gamla skåp! Den ena dörren går ej att stänga och lådorna är tröga som tusan men det hör till charmen ♥
 
18
Ninni - Vimsiga mamman

Verkligen supersnyggt! Älskar dessa gamla skåp

Ninni - Vimsiga mamman

Jag kommer också traggla på med våran nr 2,man vill ju så gärna och det är ju så bra för dem små.
Ja fick höra gällande gnäll o skrik på kvällarna att det kan vara en liten minikollik men även att hela dagen gått med mycket ammande om vart annat och att då all näringsrik mjölk "tagit slut", att det då kanske kommer lite mer mindre mättande mjölk och att det var därför som Elias blev grinette. Kan ju stämma, låter rimligt :)

claudia

himla fint !!

Lillan och Jag

Ååh va fint :D
Sv: Men precis, ta vara på tiden och mys.. För det kommer en dag då hon vill ligga själv :)

Marie

Men ohh så fint =D

Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

Svar: Babybjörn original är inte ergonomisk för bärare/barn då dom bara "hänger" i grenen och inte får stöd under låren :) Kan bli jobbigt i längden för både bärare och barn! Ergobaby/Beco/Manduca har bra selar :)

Och skåpet blev jättefint!! :)

LORISSA LOVEBOMB

sv: Tog du någon? Det förtjänar du :D

Det blev ju jättevackert, verkligan :D

Linnéa Pyrrö

fina ljusstakar!

Linda

Såååå fint! Jag älskar gamla möbler! I våras hittade vi ett par fina pardörrar ute i ett förråd som min kille fixade ett vackert vitrinskåp av. Jag ler lite varje gång jag går förbi :)

Catarina Nygren

Gud vilket vackert skååp!

hjjonsson.blogg.se

Åh vackert!

LORISSA LOVEBOMB

sv: HAHA, ja, jag med. Både jag och min man är lärare, hehe, på två olika skolor i ett samhäller där det bor färre än 6000 invånare. Om jag inte utelämnade saker skulle halva kommunen veta om och ha åsikter kring mig inom loppet av ett dygn. Jag lovar!

yasmine mamma till dennis

ja men precis det funkar ju alltid
kraam

Tess

Eller hur! Tusen tack för kommentaren fina du! :) Kram

Joe

Himla snyggt!!! Älskar den stilen, och det är ju lite roligt att ha gjort om det så att de passar in hos en själv :)

johanna - tillvaron.se

It's awsome! Ska man köpa ett sånt där i Stockholm går det väl på runda 4000 pengar. Länge leve vrår i småstäder - det är där fynden finns!

Eleni

Åh, jätte snyggt! Älskar att köpa begagnat och piffa till det så som man vill ha det :) Just nu står en gammal ladugårdsdörr och en trasig uråldrig kälke ute under tak och väntar på att få bli tillpiffad. Längtar tills vi kan sätta igång. Än så länge rätt omöjligt med en liten fisbebis men snart så hoppas jag rutiner och annat flyter på bättre och då minsann ska det jobbas med nya projekt :D

ida [fotograferat]

Underbar!!!