Vi tragglar vidare

 
Titta på den lilla kroppen, alldels färsk. Bara några dagar gammal. Så oskyldig och liten. Idag fyller Pärlan 6 veckor. De senaste 6 veckorna har varit underbara, kaotiska, smärtsamma, lyckliga, förtvivlade, roliga, trista och överväldigande. Att ett sådant litet knytte kan skapa alla dessa starka känslor, det är facinerande. 
 
Att detta inte är påfrestande och jobbigt vora att ljuga. Det finns säkert nyblivna föräldrar som inte känner så men jag känner så. När ens bäbis skriker oavbrutet och är otröstelig gör det så ont i hjärtat, att man inte kan trösta och inget man gör hjälper. När detta pågår under timmar, dagar, veckor är hopplösheten och maktlösheten stor och  man vill så gärna att ta över det jobbiga hos den lilla.
 
Vi får mycket råd och tips runt om, från nära och kära och BVC och tragglar vidare. Under tiden tar vi vara på de stunderna då vår lilla Pärla är nöjd. När hon tittar på mig med sina stora blå ögon eller uttrycker ett litet leende så glömmer jag allt jobbigt och hjärtat fylls på med värme och kärlek större än något annat ♡
 
8
Marie

Hej ohhh vet precis, vår donna skrek sig igenom de 3 första månaderna, jag höll på att gå åt. Sov max 2-3h per natt. Hon gallskrek rent ut sagt och inget hjälpte. Man bar runt på henne bara för det kändes rätt. Men det börba avta runt 3mån. Men vi gav minifom tills hon va 4-5mån. Ohh vet hur frustrerandd det är kraaam

Marie

Man fick jobbiga tankar att hantera med. Men kämpa på det går över sbart fast det ej känns så

Catrin - nybliven mamma

Vi har också sådana dagar/kvällar så vet hur du känner. Frustrerande när man inte vet vad som är fel och de skriker sig hesa. Det hjälper ju inte att jag själv fortfarande känner mig väldigt känslosam och gråter för ingenting. Man känner sig som världens sämsta mamma. Håller tummarna för att det blir bättre och bättre för båda oss ;)

cattis

Jag verkligen älskar andra bilden, den är verkligen jättevacker!

Anonym

Ja hjälp! Att sådana små kryp kan hålla alla i dess närhet i herrans tukt och förmaning!! Helt galet!Ha ha! Men som du säger, det är tur att de där fina stunderna kommer också!

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag minns så hur det var! Ta den hjälp du kan få och sänk kraven runt allt annat. kram på dig

Trine

Ljuvlig bild Anna! Liksom ljuvlig liten tjej. Kan vara säga att det bli bättre! Håll ut!

Svar: Tack trine!
angus

Frida - FotograFia

Så otroligt söta bilder! Förstår att det är ett kaos som både är påfrestande med fantastiskt. Men vilket under det är! :)