Gott Nytt år

 
Sista dagen på året. Göteborg har bjudit på sol och plusgrader. Vi har strosat omkring med varsin kaffe i handen. Nu ligger vi i sängen och vilar inför kvällens fest! Lilla Pärlan är inte helt hundra, snorig och gnällig men sötast på jorden. 
 
2014 har varit ett händelserikt år! Graviditet, förlossning och föräldrar. Svårt o toppa! Jag tror 2015 blir ett grymt år, det känner jag i lilltån! Gott nytt år alla glada! Vi hörs nästa år. 
 
4

Hurra för SJ

 
Det finns inget jag går igång så mycket på som sol och frost! Kameran älskar det, oerhört vackert. 
 
Igår hade pärlan feber o jag trodde våra nyårsplaner skulle grusas. Imorse var febern borta och den lilla löjliga ligger nu, mätta o belåtna efter restaurangbesök, i sängen på hotellet i Göteborg. Resan hit gick löjligt bra! Jag va toanödig hela morgonen av nervositet i onödan. Pärlan hade en rolig tjej o titta på obehagligt länge och kunde ta en välbehövlig tupplur i vagnen. Gör om det i bilen! Hurra för SJ. 
 
Idag har vi strosat på stan o hamna på mellandagsrean. Det va totalt hysteri så det lämnade vi rätt snart. Mysigt o få komma till Sveriges framsida, mysigt att få vara med min fina familj och skönt att bo på hotell i ett par dagar fri från alla måsten. Imorrn blir det nyårsfirande i form av 30 års kalas! 
 

Brio Vyssan Lull

 
Att söva Pärlan har, för så många andra småbarnsföräldrar, fungerat på varierande vis. Till största delen har jag ammat henne till sömns. Under de senaste månaderna har det dock inte fungerat då hon vaknar så fort jag lägger ner henne och vi har försökt få henne att somna i sin säng. Tack vare Vyssan Lull på sängen har vi kunnat vagga henne till sömns några ggr och då sover hon i sin säng tills det är dags att börja tutta. Inatt tutta hon en gång i timmen! För er som inte vet vad i tusan jag pratar om så är Vyssan Lull "tassar" som man skruvar på spjälsängen som gör att det blir lite gung i den, oerhört bra för de som har barn som gärna vill bli vaggade till sömns men som känner att vara en levande Balder blir för jobbigt för ryggen. Ett noll till Vyssan Lull tassarna!
 
10