På landet bland kottar och löv

 
Jag har inte visat dessa bilder från en fantastisk fotografering jag hade i höstas. Sol, löv och lättfotad familj kan inte bli så mycket annat än bra! Den sista bilden har åkt in i mappen "best-ever", där hamnar guldkornen. Du kan kika på fler bilder från denna fotografering på hemsidan om du vill.
 
Idag är jag ledig och jag har börjat dagen med frukost framför tvn och försökt återhämtat mig efter ett kraftigt sendrag i vaden inatt som fortfarande värker lite, herregud jag bara vakna och skrek av smärta! Trodde någon va i full karriär med och hugga av mig benet innan jag fatta va som hände. Nu ska jag försöka ta tag i dagen och gå ut med Ellen trots gråmulet skitväder...
 
10

Jag & min charmiga fralla

 
Nu funderar jag på min mina lyckliga obesvärade graviddagar är över. I tisdags fick jag så oerhört ont i magen men det gav sig samma dag, efter det tycker jag mig känna besvärad i ryggen och bäckenet. Jag har lite svårt och sitta och det gör ont när jag rör mig. Vi får hoppas att det kanske går över.. eller inte blir så mycket värre..
 
Idag är det som bekant helg för mig då jag är ledig på fredagar. Jag ska mysa med min älskade vän Sue Ellen som blev lite suddig på bilden, men det kanske va lika bra att hon inte blev helt skarp med tanke på hennes obehagliga uppsyn, haha. Vi ska även rensa lite i källaren och jag ska vila min möra kropp, samt påbörja lite styrketräning som jag är vansinnigt arg för att jag inte påbörjat tidigare. Om man slår upp ordet lat i en ordbok ser man en stor fet bild på mig där.
 
4

En förnimmelse av våren

 
Titta så fina tulpaner vi fick av Besan & Klas i lördags. Rosa och vita va en riktig hit! Mina nya favoritfärger tror jag. Den enda färger jag inte gillar på tulpaner är gult, gult är fult som man säger... dagligen...
 
Vet ni, idag kände jag en stark förnimmelse av vår! Imorse när jag cykla till jobbet var det nästan ljust! Det dröjer inte länge förrän det är helt ljust nu och man slipper lyset på cykeln, bra där då bakjuset är trasigt så jag cyklar i skräck för böter varje morgon som den laglydiga nörd jag är. Dessutom har jag hört fågelkvitter utanför fönstret nu ett par dagar, jag fullkomligt älskar våren! Absolut den bästa årstiden av alla.
 
8