På landet bland kottar och löv

 
Jag har inte visat dessa bilder från en fantastisk fotografering jag hade i höstas. Sol, löv och lättfotad familj kan inte bli så mycket annat än bra! Den sista bilden har åkt in i mappen "best-ever", där hamnar guldkornen. Du kan kika på fler bilder från denna fotografering på hemsidan om du vill.
 
Idag är jag ledig och jag har börjat dagen med frukost framför tvn och försökt återhämtat mig efter ett kraftigt sendrag i vaden inatt som fortfarande värker lite, herregud jag bara vakna och skrek av smärta! Trodde någon va i full karriär med och hugga av mig benet innan jag fatta va som hände. Nu ska jag försöka ta tag i dagen och gå ut med Ellen trots gråmulet skitväder...
 
10
Anonym

Å så fina kort!!

Therese

Men åh, så fina bilder!!
Aaaw!!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Underbara du är så himla duktig.

Elin

Fina bilder! Ät magnesiumtabletter så slipper du förhoppningsvis sendrag/kramp. Det är hemskt att vakna av det och det!! Kram Elin

Svar: Okej tack för tipset! Nu har jag i alla fall lärt mig att jag ska vinkla foten uppåt och inte nedåt! :) lyckades förhindra två fall i natt! ;)
angus

Julia T

underbara bilder :) älskar den på katten!
sv; Ja, ekologiskt är verkligen att föredra :) betalar gärna några kronor mer om jag vet att jag får bra råvaror :) jaa, här kommer frankfurtvärme till dig!

Amanda

Otroligt fina bilder!:-)

Marie

Jättefina bilder =D

Lisa

Ja han är fin min lilla krabat också, hehe! Tack!:)
Vilka härliga bilder du har överallt här på bloggen:)

maja

jättehärliga bilder!

jos

vilka fina bilder!