Familjefotografering

 
När jag var hos Maya och tog efter-bilden på henne (se HÄR) så ville hon även ha lite familjebilder som vi passade på att ta vid samma tillfälle. Maya har ju en så ofantligt fin familj så det vore ju elakt att underhålla er bilderna på denna fina familj! :) Älskar sista bilden på lilla Emilio när han sover så sött med sitt lilla finger i en "tänkar-pose".
 
Idag är det redan onsdag och det innebär att det är min sista jobbdag för veckan imorgon. Det är verkligen skillnad på att jobba 4 dagar istället för 5 dagar i veckan. Det borde vara obligatoriskt för varenda kotte, tycker jag att vi inför bums! Stort tack till er som gick in och gillade angusfoto på fejjan, ni är bäst! ♥
 
12

Gilla mig på facebook

 
Du gillar väl angusfoto på facebook? Om inte måste du gå in ögonaböj och klicka på "Gilla"! Då blir jag oerhört tacksam och glad och bockar så djupt att pannan slår o govet. Klicka HÄR
 
6

Helgaväder

 
För ca ett år sedan tog jag ovanstående bilder på min fina vän Helga. Jag visste ju då att vädret var fint men jag förstod inte hur ovanligt detta väder verkar vara! Bilderna är några av mina absoluta favoriter all time och Helga strålade ikapp med vintersolen. 
 
Denna vinter har vi inte haft en enda sådan dag! Okej, det kan vara så att det har varit någon dag när jag har jobbat och idag har det i och för sig varit en gnutta sol men den försvann ju innan jag hann säga marulk. Jag kallar detta väder för Helgaväder, några minugrader, pudersnö och sol. Snälla låt mig få uppleva och fota motljusbilder i Helgaväder någon gång i år! 
 
14