Så många fina presenter

 
Det är inte klokt va mycket fina presenter Pärlan får när någon kommer för att hälsa henne välkommen till världen. Hon har fått massor med fina kläder, filtar, leksaker och gud vet allt! Denna supergulliga klänningen, med mössa, fick hon av mamma och den kommer från JOHANNA form & Design som du kan hitta massor med fint ifrån HÄR. Där hittar du en webbutik med allt från bäddsett, till kläder och pappersdesign. 
 
I tisdags va våra fina vänner/grannar här och de hade med sig mat och efterrätt. Det är så oerhört uppskattat när man vissa dagar bokstavligt sitter fast med tuttarna och ammar, ammar och åter ammar. Det finns inte ens sportsmössa att jag skulle kunna ställa mig och baka tex. K-J är ju superduktig på att laga mat så visst funkar det ju men det är riktigt lyxigt att få lagad mat på bordet så där ♡
 
7

Skönt att slippa

 
Denna bilden är tagen dagen innan Pärlan kom till världen. Min stora mage som jag trodde att jag skulle sakna så mycket. Än har jag inte saknat den en enda sekund. Det är så skönt att kunna böja sig ner och klippa tånaglarna, att kunna vända sig obehindrat i sängen och att kunna klä på sig strumpor och skor obehindrat. 
 
Andra gravidåkommor som är sköna att slippa är halsbrännan, att hela tiden behöva kissa och att slippa allt vatten i händer och fötter. Att ha stödstrumpor i 30 graders värme vore ju rena terrorn! Det är facinerade att se min kropp långsamt börja återgå till sitt normaltillstånd, jag väger nu 4,5 kg mer än innan jag blev gravid. Som förut kommer kroppen aldrig att bli, men något liknande. Bristningarna runt naveln kommer alltid påminna mig om mina stora fina mage där lilla Pärlan låg och utvecklades till den lilla perfekta individ hon är idag. 
 
10

Newbie

 
Jag som många andra älskar Newbie från Kappahl. Inte nog med att det är oerhört söta kläder som är ekologiska det är billigt oxå! jag har inte köpt mycket till Embryo, men detta kunde jag inte låta bli att ta med mig hem från Kappahl när jag var där för ett tag sedan. Overolen är dock ett tradera fynd! Säljs ej längre i butik. Till newbie samlingen kom en ursöt jeans klänning från mormor samt en underbar filt från tant Besan & Klas. Vi ha fått så mycket fint att det inte är klokt. 
 
Pga vädret har Pärlan haft på sig kläder typ 2 ggr, det är alldeles för varmt i lägenheten så hela familjen går omkring i minsta möjliga. Idag har det dock till vår stora förtjusning varit något svalare på kvällen och regnet var som en skänk från ovan. Jag vet att man inte ska klaga på värmen men när man sitter i en lägenhet i 30 grader med ett litet spädbarn som är varm som en kamin och otröstlig och svetten rinner över hela kroppen på en anser nog jag att det kan va befogat o klaga lite på värmen. Nu kryper jag o liten ner i sängen o hoppas på en lugn natt :)
 
11