Skönt att slippa

 
Denna bilden är tagen dagen innan Pärlan kom till världen. Min stora mage som jag trodde att jag skulle sakna så mycket. Än har jag inte saknat den en enda sekund. Det är så skönt att kunna böja sig ner och klippa tånaglarna, att kunna vända sig obehindrat i sängen och att kunna klä på sig strumpor och skor obehindrat. 
 
Andra gravidåkommor som är sköna att slippa är halsbrännan, att hela tiden behöva kissa och att slippa allt vatten i händer och fötter. Att ha stödstrumpor i 30 graders värme vore ju rena terrorn! Det är facinerade att se min kropp långsamt börja återgå till sitt normaltillstånd, jag väger nu 4,5 kg mer än innan jag blev gravid. Som förut kommer kroppen aldrig att bli, men något liknande. Bristningarna runt naveln kommer alltid påminna mig om mina stora fina mage där lilla Pärlan låg och utvecklades till den lilla perfekta individ hon är idag. 
 
10
Tess

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

Anna

Vilket fint inlägg :)

Svar: Tack! Jag fattar inte hur man kommenterar på din bloggv:(
angus

Lillan och Jag

Sv.: ja visst får hon ^^ det behövs ju, hon växer som satan på längden och så är det ju dags att fylla på lite till hösten + att rensa ur lite som börjar bli för smått :)

Vilken rolig bild på dig och fina magen :) hoppas allt går bra med eran lilla pärla :)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vilken härlig bild. Nej man saknar inte magen när man har något så fint istället. Men det kommer säkert en tid när du glömt de där krämporna och du längtar igen ;-)

Therese

Ni har ju världens underbaraste unge nu! Som kommer bjuda på en massa äventyr och minnen genom hela livet. Nu är du inte bara DU utan DU har spritt sig till något ännu mer!
Det är fantastiskt när man tänker på det....
/Tonårsmamman

Ninni - Vimsiga mamman

Haha vilken goo bild :D

Clara

Tack snälla du!

Sandra (blivande frisör)

jag måste bara fråga dig vad du har för kamera? Jag är mitt inne i kameraträsket nu och ska köpa en ny när jag väl kommer på vilken jag vill ha.. Jag har nästan bestämt att jag vill gå från nikon till canon iallafall och du har väl canon så jag tänkte om du har något förslag? :)

Marie

Jag saknar magen ibland, kände mig så fin då, samt saknar sparkarna, helt underbart. Men det är saker medd graviditeten man inte saknar, dels viss del av det du nämner, men även oron för allt man hade, men man var allt fin då man var gravid, man kommer aldrig känna sig finare nån gång

Samt ja har också fått tillbaka min vikt mindre t.o.m men, min mage är degigare och knöligare, skratt, men faktiskt är det fint att ha ett bevis på magen att man haft en bebis där inne =D

SÅÅÅÅ söt och kreativ bild

Catrine

måste gratulera till din pärla :D värmen är bra påfrestande!