Sängen är redo

 
Oj oj vad fram och tillbaka det ha varit med Embryos säng. Jag gillar egentligen detta med att köpa begagnat och det mesta har vi köpt begagnat eller lånat men säng gick bara inte! Vi försökte t.o.m två ggr men det hela slutade med att vi ofriviligt börja bedriva en luckrativ marknad av spjälsängar via blocket då ingen passade! Om den inte luktade märkligt så var den osäker, jag betedde mig som en galen preggo och pep fram mellan snyftningarna "ska vi låta vårt oskyldiga barn ligga i denna sängen". K-J fick till sist nog och vi åkte och köpte en sprillans ny säng på IKEA och det var det bästa valet någonsin. 
 
Nu ska vi iväg till Marieberg och köpa Immun-tabletter till Sue Ellen. Nya råd efter samtal idag med vår rådgivare gällande Ellens klåda. Sen blir det fika med våra älskade grannar som vi inte träffat på jättelänge! ♥
 
18

Malou & Klara

 
Lite fler bilder på Malou & Klara, två söta kusiner tänkte jag visa så här på söndagskvällen. Har tidigare visat några på söta Klara som prinsessa samt ett inlägg på hemsidan men några till på bloggen för er stackars krakar som har missat de tidigare tycker jag att jag kan bjuda på, söta som socker! 
 
Idag är jag så oerhört rastlös att det inte är klokt! Jag har gjort allt i min makt för att liva upp stämningen, jag har ätit upp allt i kylen/skafferiet, retat Sue Ellen, skickat 10.000 emojis till K-J så båda våra telefoner hängde sig samt gått på toa x antal ggr men inget hjälper. Jag väntar på att fotbollen ska bli klar så ska familjen gå på prommis, K-J hotade dock med att jag inte får följa med med tanke på att jag vaggar fram i 1 km/h men det finns inte på kartan. Jag ska med! 
 
9

Min lilla tappra gris

 
Min lilla fis. Just nu är mitt tålamod inte på topp. Sue Ellen har problem med sin klåda och kliar sig väldigt mycket, när hon inte lyssnar när jag säger till henne blir jag irriterad och ryter. Sen får jag ångest. Min lilla tappra gris. Jag vill så gärna hitta något som kan hjälpa henne att bli av med, eller i alla fall lindra, hennes klåda. Just nu  har vi lagt oss helt i händerna på en kvinna som ska vara väldigt duktig på detta område och hjälper oss att hitta en bra metod i form av mat och behandling som ska lindra hennes klåda. 
 
Jag vet att det kommer bli mindre tid för grisen när Embryo kommer, att någon annan kommer få mestadels av min uppmärksamhet men jag tror att Sue Ellen kommer förstå det och vara en stolt storasyster! ♥ Det är i alla fall något jag försöker lura mig med, annars går jag sönder lite inombords. 
 
14