Erbjudande från Linas matkasse

 

Jag måste slå ett slag för Linas matkasse (igen) som är ett himla bra påhitt. Först hade vi Originalkassen men den var lite för "vuxen" för mig. Många rätter var lite för "citron-inspirerande" och det hände flera gånger att jag inte kunde äta upp maten då den inte föll mina barnsliga smaklökar i smaken. Ändå hade vi den ganska länge för det positiva vägde upp, att slippa göra matlista, att slippa gå och handla och att få bra råvaror och nyttiga grönsaker som annars ganska lätt prioriters bort hemma hos oss.
 
Det bästa vi gjort var att byta till Barnkassen och det innebär absolut inte att man får hem barnmat eller att man måste ha barn hemma. Denna kassen innehåller något enklare rätter, endast snabb och medel och smakerna är enklare och rätterna mycket godare. Vi har haft den i många veckor nu och jag har nästan gillat varenda rätt. 
 
Jag såg att de hade ett bra erbjudande nu, du får kassen till ett prova-på-pris, 499:- istället för 799:-, samt en gratis fruktkasse på köpet (Värde 369 :-) Prova vet ja! Ange min kod K1463959 vid beställning, under rabattkod, så får du ta del av erbjudandet och jag får lite extra poäng. Dessa poäng kan man sedan välja saker från Linas shop ifrån! Vi har tex fått en le creuset gryta för våra poäng. 
 
10
Jämtlandshanna

På grund av allergier har jag inte provat någon matkasse än. Men några på jobbet har den som är vegetarian från just Lina och dom är väldigt nöjda också.
Kul ändå att ni valt barnkassen, tror att den hade passat mig bäst också ;)

Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

var tvungen o testa o beställa en barnkasse i tre dagar nu för o se om de underlättar matlagandet här hemma. Herregud va mkt kass mat o typ mackor de blivit istället nu, dels för att jag ej har tid eller inspo för matlagning när de är så hektiskt.

Marie

Så fint blogginlägg, och tack för tipset =D

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Ja den kör vi med. Jag har gillat det mesta i barnkassen faktiskt. Men kände inte igen den maträtten du har på bild? Är det olika beroende på stad månne?

Joe

Ja dem är verkligen bra! Gillar alla deras kassar och upplägget. :) Kul att du hittat den du gillar nu.

Jonna Erlandsson

Sv: tack! Ja det har vi, en liten lillebror :)

Emma Grann Fotografi

Vad hungrig jag blev nu haha..

MADDISENJ.SE

Bra tips!

Carro

SV: Ja, fem sådana flaskor suger vår lillkille i sig varje dag.

ida [fotograferat]

Hade det bara följt med någon i påsen som lagade maten också så hade jag lätt köpt den :D