Min lilla tappra gris

 
Min lilla fis. Just nu är mitt tålamod inte på topp. Sue Ellen har problem med sin klåda och kliar sig väldigt mycket, när hon inte lyssnar när jag säger till henne blir jag irriterad och ryter. Sen får jag ångest. Min lilla tappra gris. Jag vill så gärna hitta något som kan hjälpa henne att bli av med, eller i alla fall lindra, hennes klåda. Just nu  har vi lagt oss helt i händerna på en kvinna som ska vara väldigt duktig på detta område och hjälper oss att hitta en bra metod i form av mat och behandling som ska lindra hennes klåda. 
 
Jag vet att det kommer bli mindre tid för grisen när Embryo kommer, att någon annan kommer få mestadels av min uppmärksamhet men jag tror att Sue Ellen kommer förstå det och vara en stolt storasyster! ♥ Det är i alla fall något jag försöker lura mig med, annars går jag sönder lite inombords. 
 
14
Therese

Lilla skruttan, då! Hoppas ni hittar något som fungerar! Vet själv hur de kan bli av klåda. Vet också hur lätt det är att tappa tålamodet när de inte sköter sig. Är smärtsamt medveten om att när min pälskling surnar till beror det på att hon har det jobbigt med klåda/smärta....ändå tappar man tålamodet. Men man är inte mer än människa.
Bara ni får hjälp så hon blir friskare så vänder det nog. Jag håller tummarna!

Julia Müller-Sandvik

stackarn, jag lider i min tur med henne!! :( Och med er, det måste vara hjärtskärande.

lovisa

stackars liten! söt är hon iaf.

Junitjej

Stackars vovve!

Anonym

Skönt att hon får bli hund!

Julia

Fin!

Ninni - Vimsiga mamman

Åh vad tråkigt :( hoppas verkligen det hjälper med den nya metoden :/

Catrine

underbar bild! men va jobbigt med klåda, kan det vara allergi tro? vissa kan ju vara allergiska mot vegetabilskt protein som finns i de flesta foder.

Hoppas det löser sig!!! tror hon kommer bli en toppen storasyster:)

Amanda [SPONTAN]

Men usch så jobbigt, hoppas verkligen att den nya metoden kommer hjälpa!

Maria - mamma och gravid ♥

vilken härlig bild :)

Lena

Men ååh lilla sötnosen då :( Hoppas ni hittar ett foder eller en behandling som hjälper mot klådan! ♡

MATILDA

men gud vad gulligt!! :D

Elena

Aw, pluttan!

Ida Bj

I know the feeling! för oss gick det jättebra med frankie så länge hon får vara med. sitta bredvid då vi ammar att mysa med matte när husse har vildabebyn osv. bara hon får vara med så är hon hel nöjd, annars piper hon, snyftar och håller på och avlider på stört! :P slicka på bebis fötter och lukta på bebis öron är morgonrutin och mitt på dagen, och kvällen. Oroa dig inte, ellen fattar och kommer älska att bli storasyster och världens bästa fhuvud/otstöd för bebben i soffan ;)