Grilla korv på pinne

 
I helgen åkte vi till Karlslund och gjorde upp en eld! Vi köpte vedträn på Statoil och Anders täljde till grillspett av pinnar som värsta Emil i Lönneberga. Sen åt vi korv så det stod härliga till. Det är något visst med att grilla sådär över öppen eld på pinne, mysigare än en gammal sliten engångsgrill. Det som jag inte gillar är röken, luktar så hemskt illa om allt sedan. Haha låter som en kärring. Men det är ju precis va jag är! :)
 
Ny jobbvecka hägrar, jag fortsätter att sätta min in i allt nytt på jobbet och tycker själv att jag är rätt duktig. Fick så fint beröm av en patient idag som gick rakt in i hjärtat. Det gjorde min dag. Nu har jag tagit emot Linas Matkasse och ska göra veckans första rätt!
 
Alltså ni är så många här idag! Vem är det som länkat mig?! Hur har ni hittat hit... berätta jag är nyfiken :)
 
14

Två bullar

 
Jösses goa vänner vilken helg! Riktig sommarvärme har vi bjudits på. Vi har, som sagt, haft K-J´s bror med familj här hos oss och det har verkligen varit mysigt. Jag & Mia har båda bullar i ugnen så det kommer bara skilja några veckor på kusinerna :) 
 
I helgen har vi tagit vara på vädret och jag har t.o.m blivit lite bränd i ansiktet, känner mig lite röd. Idag har vi strosat runt på stan som har väckts till liv. Folk har börjat hitta ut och det känns annorlunda på något vis, som att allt vaknar till liv igen. Vi gick lite i affärer och njöt av en glass vid slottet. Nu måste jag sova om jag ska orka komma upp imorrn. Natti. 
 
9

Prommis vid Vänern

 
Hallå! Har ni det bra i vårvärmen? Vilket helt fantastiskt väder vi haft idag! K-J's bror med familj är hos oss och vi har varit ute och grillat, lekt på lekplatsen, ätit grekisk mat och nu hägrar kvällen med spel och godis. Jag visar dock helt sonika lite bilder från förra helgens prommis vid Vänern tillsammans med fina syster. Ha en fortsatt bra helg! 
 
16