Preggo-selfie på instagram


Digitalkamera i all ära, det är ju så klart där jag lägger krutet. Men icke att förringa de vardagliga selfies som finns proppade i telefonen. Jag gjorde ett litet collage av några och det gör ju att man ser förändringen på ett helt annat sätt. Oj va jag växer! 

Även om jag vet det och jag ser på kurvan hos BM att jag växer, tom på väg över översta linjen, så har jag en oerhört sne kroppsuppfattning och tänker ofta "i denna jackan syns ju inte ens magen". Märkligt, i v 15 tyckte jag att jag var stor som en valross men då hade jag ju knappt en chips-mage. 

8

Långledigt

 
Sådär, dagen är kommen! Dagen då jag går hem på en lång ledighet (om allt går som planerat måste jag alltid och fortfarande lägga till). Planen är att vara hemma ett år och det är ju lite för oerhört stort för att ta in. Jag tror inte riktigt att jag förstår det hela än, tror jag förstår det hela på måndag. Jag fick en fin blomma av mina kollegor som jag blev jätteglad för. Jag har ju bara jobbat på min nuvarande arbetsplats ett par månader så det va hemskt gulligt att de ville tacka mig för att jag var där en stund och stötta dom då de har haft en mycket tung arbetsbelastning. 
 
Nu är det fredagsmys för hela slanten som gäller. Jag ska ta det extremt lugnt så jag har haft sammandragningar idag och det trycker på nedåt. Embryo får gärna stanna lite till så att jag får lite semester innan det är dags att vara mamma :) Trevlig helg! 
 
1

Fotografering i Stadsparken

 
Förra helgen var jag och fotade två små söta barn och dera föräldrar i Stadsparken. De hade med sig massor med fin rekvisista och vi fick till fina bilder, jag skicka iväg ett mastodont urval till dom så de har en del o välja på! Det är väl egentligen inte att föredra men nu blev det så. De vill ej visa bilderna på internet så ni får se ett par detaljbilder :)
 
Idag har Helga, Erik och lilla Jacob varit hos oss och ätit blåbärspaj och lekt lite i lekparken. Nu fastna jag och K-J framför varsin dator. Så skönt och va lediga, och vet ni.. imorrn gör jag sista dagen på ett år! WHOHO!
 
8