Sängen är redo

 
Oj oj vad fram och tillbaka det ha varit med Embryos säng. Jag gillar egentligen detta med att köpa begagnat och det mesta har vi köpt begagnat eller lånat men säng gick bara inte! Vi försökte t.o.m två ggr men det hela slutade med att vi ofriviligt börja bedriva en luckrativ marknad av spjälsängar via blocket då ingen passade! Om den inte luktade märkligt så var den osäker, jag betedde mig som en galen preggo och pep fram mellan snyftningarna "ska vi låta vårt oskyldiga barn ligga i denna sängen". K-J fick till sist nog och vi åkte och köpte en sprillans ny säng på IKEA och det var det bästa valet någonsin. 
 
Nu ska vi iväg till Marieberg och köpa Immun-tabletter till Sue Ellen. Nya råd efter samtal idag med vår rådgivare gällande Ellens klåda. Sen blir det fika med våra älskade grannar som vi inte träffat på jättelänge! ♥
 
18
Lillan och Jag

Va mysigt :D våran kråka sover nu mera i sin växasäng... Längtar efter den dagen då jag får sätta ihop spjälsängen igen :)

Ninni - Vimsiga mamman

Hah :D skönt att ni hittade något som passade tillslut :) jag har kvar våran som vi hade till Elias, hoppas den funkar :) dock gjorde jag mig av med vaggan vi oxå hade, jag skulle prompt ha en snygg vagga vilket jag hittade - som knarrade som ett as! Elias hatade den ;)

Anonym

Å så fint! Å grisen ä på plats ❤️ KOM UT NU EMBRYO!!!

Johanna E

Embryo kommer få det finfint! :)

Lillan & Jag

Sv: vill jätte gärna ha en liten till nu men får vänta med det ett tag... Ska ju plugga omvårdnad till hösten! Så vill nog bli klar med det först innan det blir nå fler småkråkor ^^

johanna - tillvaron.se

Haha, måste fråga om ni gick plus på blocketandet? I så fall vill jag starta bolag med dig! Jättemysigt ser det ut ju, där kommer ert oskyldiga lilla barn sova som en kunglighet!

Therese

Nämen gode tiiid, så fint det blev med sängen! Ett litet pyre däri så är bilden komplett!
Hoppas alla råden ni får om Ellen ger resultat.

EMELIECATRINE

Så fint ni har gjort!

Anonym

Å, va fint & inbjudande det ser ut! Där hoppas vi att bebisen kommer sova som en liten 🐖!

Felicia

Så fint! Vår bebis får sova i min och mina syskons gamla spjälsäng. Pappa har målat den så den ser ny ut! :)

Amanda [SPONTAN]

Åh vad fint det blev!

Jenny

Åh vad fint embryo ska sova då! <3

Kram

Jessie

Jättefint!

Emma Beyond

Åh vilket fint och ljust rum! ÄR stolen begagnad eller köpt ny? Känns som det är perfekt och att ha en sådan i barnrummet att både sitta och amma i och "vagga" i.

Erika- familjeliv, träning och inredning

Vilken fin sovplats ni gjort till den lille <3 Jag är likadan. När det kommer till säng till ens lilla bebis så vill man ha nytt. Eller iaf från nån man känner, hihi. Inte långt kvar nu! Spännande! Kram.

julia - fotoblogg

sv: Jo det ska bli riktigt spännande. Haft en Canon EoS 1000D, i många år nu, den är visserligen bra, men man vill ju ha lite nyare grejer ibland!

Så det blir en Canon eos 700D Denna gången! :) läst massa recensioner, och den ska tydligen va överlägsen, om man kollar Medelpris kamerorna. :)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad fint det blev och mysigt. Bara en bebis som fattas nu då.

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Det är något speciellt med att bädda ordning sängen , att veta att där ska mitt barn ligga om ett par veckor - magiskt!