Fika med lilla löjliga

 
Idag var den lilla löjliga familjen på Fröken Brogrens och käka gofrulle! Det va mysigt och gott. Det var vi och alla andra föräldralediga personer där. Det är så roligt nu när man kan ta med sig Pärlan ut på äventyr. Hon gillar nog, lika mycket som vi, att komma utanför lägenheten. Dock krävs det ju en hel del planering, hon måste vara mätt och sovit nyss då hon snabbt blir övertrött och måste återigen vila i stimulerande miljöer, orkar typ 1.5 timme sen är det dags för vila igen.
 
Nu: Godisjakt.
 
16
Emmelie

Å va mysigt att äta frukost ute, det är min favvo syssla som mammaledig :-P

Marie

Vad mysigt ni haft det, sakna min gubbe, hade velat fika med honom en vardag, han jobbar så mycket, idag är han inte ens hemma, han kommer hem imorrnkväll, <3

johanna

vad fint att äta frukost ute, sånt borde alla få göra ibland.

Therese

Hon är så söt så ögonen fastnar i stirrande läge.
Goa unge!!

johanna - tillvaron.se

Gud så härligt att koliken har flygit sin kos och ni kan göra sånt här på ett annat sätt. Sötnosar är ni hela bunten liksom!

Catrin - nybliven mamma

Mysigt! Min J är likadan, orkar 1,5 - 2h åt gången. Men sover hon länge när hon tar sina tupplurer mitt på dan?

Ida Lindborg ♡

ååh, mys!

Sv. Tack så jättemycket! :D

Annster

Mysigt :)

Carro

SV. Första dagarna var det ju bara ett par skedar han tog men sedan åt han en smakportion utan problem. När han gjort det i ca en vecka började han skrika och gråta efter mera när den var slut så då började jag göra en halv portion och körde det i några dagar. Sedan blev det skrik och gråt när den var slut så då testade jag med en hel portion och det gick bra. Så ungefär 2,5 vecka tog det från första smakprovet till att vi bytte ett mål från nappflaska till gröt. Men det är säkert olika från barn till barn hur snabbt de vill gå framåt. Så får man ju vara försiktig så de ej blir förstoppade. Jag köpte hem katrinplommonpuré och när jag öppnat burken och gett honom ett par skedar vid behov frös jag in resten i en sådan där bricka som man gör iskuber i och har i en bytta i frysen ifall det behövs igen. Lycka till!

Isabella

Åh va mysigt!

Amanda Jona [SPONTAN]

Såg ju hur mysigt ut som helst :)

Johanna

Jättefina bilder!

Johanna

Jättefina bilder!

Clara

Så mysigt det ser ut!

Jaqline

Åh vad det låter mysigt o Brogrens är absolut det trevligaste fiket i stan. Det slår aldrig fel m deras hälsosamma frukost;)

Josefin - Vinn ett EGOPAKET FRÅN GNIZTRA!

Frukost är det godaste målet på dagen =D