Gråa bilder på första advent

 
God kväll! Här sitter vi med en helt hysteriskt bäbis som vill göra allt annat än och sova, snart slår övertröttheten till och då blir det inte skoj. Hon klänger, klöser, tuttar, dreglar, skriker och tjuter. Nu försöker hon mörda en boll. 
 
Idag har vi varit och hälsat på ett par fina vänner och tittat på deras (för oss) nyköpta hus. Sen åkte vi vidare till Grönbo och K-J's föräldrar och fick god mat och paj. Pärlan har varit rätt grinig i helgen, något är ie riktigt bra vill hon meddela men det är svårt o tyda varför. Kan ju vara allt ifrån en prutt som sitter fel eller en tand som kommer eller något annat obehagligt. Jahopp då fortsätter vi väl och bråttas här. Återkommer imorrn! 
 
3
Anonym

Inte speciellt gråa bilder tycker jag. . . Fina!

Linda - mamma till S

Hej Anna : )
Stort grattis till dig som kammade hem priset i lucka 2! : ) http://lindablom.se/2014/december/lindas-julkalender-2014-lucka-2.html

Maila mig din adress och mobilnummer samt vilken åkpåse du önskar vinna, så skall jag lösa det med ditt pris : )

Kram och god jul!

Jaqline

Åh vad jag känner igen det, men skönt att ni kan åka iväg en sväng, själv har jag valt att isolera oss ett tag från alla intryck där ute och det hjälper i mellan åt.hoppas de små liven snart mår bättre och att vi får se de små härliga leendena mer:)