Premiäråk i nya overallen

 
Igår va det noll grader ute och då kände jag och Le Perle att det va dags för preimär av nya åkpåsen/overallen som hon fått av gamlamormor och gamlamorfar! Till en början va det skrik och gap men när vi kom ut fann hon den ytterst mysig och somnade sött efter bara några minuter. Åkpåsen är från Kappahl/Newbie. Eftersom Pärlan vill ha uppyggt under huvudet och inte ligga helt plant så glider hon ner som en liten korv och hamnar i en liten hög längst ner i vagnen, men så kan man ju oxå ligga. 
 
Det är ju inte jätte långt kvar tills vi kan börja använda sittdelen på vagnen vilket jag tror en nyfiken och social Pärla kommer uppskatta enormt, ha ni några bra tips på bra åkpåsar? Att den är praktiskt går först men det gör ju inget om det inte ser ut som en gammal såppåse. Hit me! Kan någon förklara detta med fotsack för mig.. va är det egentligen.. och när har man vad?! Fotsack, åkpåsar och overaller. Jag blir alldels yr.. O matt.. I kissinödig...
 
10

Elefant från Teddykompaniet

 
Bjällerklang är absolut mitt favoritord, jag blir så glad och vill bara skrika det rakt ut! Bjällerklaang!! Tätt följt av halleluja av någon anledning. Titta vilken fin elefant Pärlan fick av moster när hon va här! (Kommer från Teddykompaniet). Den ska hon springa omkring med på vårt nya dyra golv i vår framtida lägenhet. Självklart blev den en favorit direkt hos the crazy frenchi Sue Ellen. 
 
Jag kom precis in från en härlig prommis i ett soligt och kallt Örebro. Jag tog med mig kameran för första gången sen Pärlan kom och tog vardagsbilder! Samtidigt som jag nynnade på "jag drömmer om en jul hemma". Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på julsånger och längtar tills jag och Besan ska ha vårt årliga julbak, Pärlan sover i vagnen. Att det kan få vara så här lovley att vara mammaledig! 
 
9

Favoritmönster

 
Här sitter Pärlan i hennes absoluta favoritmönster från Polarn och Pyret. Allt har hon gladeligen fått av fina vänner och familj; en filt, mössa, body och byxa! Hon smälter in så bra att jag inte hitta henne, tur att hon hörs! ;) Hon ka sitta och titta på filten och skratta flera minuter, sötkorv!
 
De tre senaste dagarna har varit helt fantastiska. Imorse satt hon i sin babysitter i 40 min! Jag hann äta frukost, ta på mig och vika tvätt! Hon har bara gråtit/gnällt när det har varit något primärt som typ att hon är hungrig, jag njuter i fulla drag. Idag på vår förmiddagsprommis sjöng jag högt och ljudligt på "ja jag är lycklig" med han den där Tommy i Pippi Långstrump. Jag ringde även till K-J och sa att allt är bra och att alla i familjen är glada, annars har han bara fått panik samtal om hur hemskt vi har det så det tyckte jag han va värd.
 
15