Elefant från Teddykompaniet

 
Bjällerklang är absolut mitt favoritord, jag blir så glad och vill bara skrika det rakt ut! Bjällerklaang!! Tätt följt av halleluja av någon anledning. Titta vilken fin elefant Pärlan fick av moster när hon va här! (Kommer från Teddykompaniet). Den ska hon springa omkring med på vårt nya dyra golv i vår framtida lägenhet. Självklart blev den en favorit direkt hos the crazy frenchi Sue Ellen. 
 
Jag kom precis in från en härlig prommis i ett soligt och kallt Örebro. Jag tog med mig kameran för första gången sen Pärlan kom och tog vardagsbilder! Samtidigt som jag nynnade på "jag drömmer om en jul hemma". Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på julsånger och längtar tills jag och Besan ska ha vårt årliga julbak, Pärlan sover i vagnen. Att det kan få vara så här lovley att vara mammaledig! 
 
9
Malin

Hej!
Vilken fin blogg du har. Lite extra mysig nu, då jag också nyligen fått min första buse 😊. Får man fråga vad pärlan heter? Helt ok om du vill hålla det privat. Alltid kul med namninspiration.

Linda Cathrine Liljemalm

Blir glad av att läsa detta, känns också som om det är en liten mer hoppfull ton om att det nu kanske kanske har vänt och är på väg att bli bättre :) Sen måste jag också berömma dig över att du är så duktig på att svara på kommentarer det blir så mycket roligare att kommentera då när man märker att det når fram :)

Linda

super söt bild.

Jämtlandshanna

Vilken härligt aha-upplevelse. :) Ja, det är så där det kan vara när man har bra mammaledig-dagar.
Kramar

Anonym

Å så fin elefant hon fått! Den får inte Ellen "mörda"!

Svar: nej verkligen inte!
angus

Catrin - nybliven mamma

Vilken härlig start på dagen! Här har vi precis badat och nu har vi myst ner oss i soffan ;)

Life of Johanna

oh så fin elefant! :)

Julia Müller-Sandvik

Åh, nu fick jag låten på hjärnan..! ALLDELES FÖR TIDIGT JU!!! >.<

Emmelie

Va härligt! När Signe är på dåligt humör sjunger jag alltid "Hallle hallle halleluja, det bubububular inom mig" Riktigt bra ord det där :-P