Halsband från Gynning

 
Gissa om jag blev glad när det låg världens finaste halsband i mitt födelsedagspaket från K-J. Smycken är något jag aldrig någonsin skulle köpa till mig själv då jag är alldels för snål. Jag har tydligen nämnt för K-J att jag gillar Carolina Gynnings smycken för det hade han snappat upp och köpt detta fina halsband till mig. Det är helt underbart tycker jag och det blev en symbol för vår tuffa tid som vår lilla löjliga familj går igenom nu. Även om det är en tuff och jobbig tid med mycket skrik så njuter jag av vår nya lilla familj och för varje dag som går så kommer vi närmare ett slut på magontet. 
 
Hoppas ni har haft en mysig och skön helg. Vi har klarat av en helg där K-J har jobbat nästan hela dagarna och nu ser vi fram emot en hel veckas ledighet tillsammans. Det ska bli så skönt att då dela på ansvaret för Pärlan och Sue Ellen. Nu ska jag krypa ner, natti!
 
4
johanna - tillvaron.se

Det var verkligen riktigt fint! Vilken karl du har!

Då förstår jag också lite mer. Log kanske liiite åt tanken på synen med nr 2 och ett blåbär i knät. Men som sagt, förstår att det är slitsamt. Tycker ni verkar hantera det så snyggt ändå måste jag säga.

Jämtlandshanna

Vilket underbart smycke!
Skönt att ni får möjlighet att dela lite mer på allt det tunga (och det fina) till veckan!
Kramar!

Emma Grann Fotografi

Så fint! :)

Liza

Det är så vackert! :)
Jag har själv tänkt att köpa mig ett halsband med fjäril ifrån Gynning. Men det har dessvärre aldrig blivit av, hihi. Men tack för påminnelsen! ;)