Premiäråk i nya overallen

 
Igår va det noll grader ute och då kände jag och Le Perle att det va dags för preimär av nya åkpåsen/overallen som hon fått av gamlamormor och gamlamorfar! Till en början va det skrik och gap men när vi kom ut fann hon den ytterst mysig och somnade sött efter bara några minuter. Åkpåsen är från Kappahl/Newbie. Eftersom Pärlan vill ha uppyggt under huvudet och inte ligga helt plant så glider hon ner som en liten korv och hamnar i en liten hög längst ner i vagnen, men så kan man ju oxå ligga. 
 
Det är ju inte jätte långt kvar tills vi kan börja använda sittdelen på vagnen vilket jag tror en nyfiken och social Pärla kommer uppskatta enormt, ha ni några bra tips på bra åkpåsar? Att den är praktiskt går först men det gör ju inget om det inte ser ut som en gammal såppåse. Hit me! Kan någon förklara detta med fotsack för mig.. va är det egentligen.. och när har man vad?! Fotsack, åkpåsar och overaller. Jag blir alldels yr.. O matt.. I kissinödig...
 
10
Jenny

La Perle ser nöjd ut, eller? Trevlig helg! <3

Catrin - nybliven mamma

Har tyvärr inga bra tips vad gäller "vinterbonader" i vagnen. Tycker det är sjukt svårt just nu. Ena sekunden är det 17 grader och andra nollgradigt. Tycker allt som oftast det känns som man pockar på dem för mycket. Men vi hade tänkt införskaffa en fårskinnspäls att lägga i botten för att skydda mot kylan underifrån och sen någon mysig åkpåse. Då ska man väl inte behöva pylsa på dem tjockaste overallen?? Vantar, mössa, en mysig tröja och sockar... Brallor förstås ;) Jisses vad jag "babblar" Det är en svår djungel!

Ninni - Vimsiga mamman

haha elias hamnade också som en liten köttbulle i botten på vagnen :D skönt att hon blev nöjd tillslut iaf =)

Liza

Kan tro att det finns en hel uppsjö av åkpåsar, jag hoppas att du får hjälp och idéer här av dina läsare! Jag kan dessvärre inte bidra med några förslag på den punkten;).
Men jag hoppas att ni fick en lugn och skön promenad! :)
Vi hade första frosten här igår!! :) När jag klev upp ur sängen var alla ängar helt vita av frost. Sååå vackert men kallt, brr!

jessica sofie

men gu vad mysigt det såg ut ^^

MADDISENJ.SE

Tack, är riktigt nöjd :) Mysigt det där såg ut!

Robex Lundgren

sött

Eleni

Voksi är helt oslagbart och kan användas i flera år. Vi har hunnit med fyra vintrar till den äldsta dottern och nu har lillasyster fått tagit över den och hon somnar nästan bums när man lägger henne där i. Den tål kyla som ingen annan åkpåse så man behöver inte mer än fleeceställ (mössa och vantar) under även de riktigt kalla dagarna. Sedan är det så klart ett plus att den är ställbar så den kan användas så länge de små åker i vagnen. Alla tummar upp på den! :)

Frida - FotograFia

Sv: Åh tack snälla! :D

zeb

åh vad mysigt c: